Der Schweizer Fahrlehrervergleich

Bewertungen für Sani's Fahrschule


Datum: 06.05.2019

Ich bin voll und ganz zufrieden! Man merkt, dass mit Herzblut unterrichtet wird und die Fahrstunden haben Spass gemacht. Sani arbeitet sehr professionell und ich habe mich gut aufgehoben gefühlt. Kann ich einfach jedem weiterempfehlen!


Datum: 18.04.2019

6


Datum: 10.04.2019

Sani ist eine super Fahrlehrerin!Sie hatte immer Ratschläge, Kartli, Tipps, Energie und Geduld.Jedesmal merkte ich, dass ich etwas gelernt hatte. Ich hatte vorher ein schlechte Erfahrung mit Fahrlehrer gehabt, wo der Fahrlehrer mich angeschrien hat und wo es einfach nicht seriös und hilfreich war. Dann habe ich zu Sani gewechselt und es war ein riesige Unterschied. Alles war sehr pedagogisch gebaut und Sani hat sich mega an meinem Lernart angepasst. Immer mit sehr viel Geduld, Humor und Energie. Sani ermutigte mich, hatte immer ein freies Termin gefunden, war immer positiv und ich fühlte mich sicher, wenn ich zu der Prüfung gegangen bin. Sani kümmert sich wirklich um ihre SchülerInnen! Es war ein super Erfahrung!


Datum: 28.02.2019

Bewertungen von Marco Spanò

Wenn ich chönt wür ich nomal zu dir cho! Danke für all di liebe Fahrstundene und Geduld (Luege, ERSCHT DENN BLINKE!!!) :-D


Datum: 25.02.2019

Sani ist eine tolle fahrlehrerin. Sie gestaltet die Fahrstunden sehr gut und hilfreich. Sie ist immer Erreichbar, wenn man auch privat Fragen bei ihr hatte, was ich sehr geschätzt habe an ihr. Ich kann sani nur weiterempfehlen.


Datum: 14.02.2019

Wüki top!! Mega sympathish und voll mitm Herz debii! :))


Datum: 28.01.2019

Sani ist eine sehr tolle Fahrlehrerin und die Stunden haben mir immer sehr viel Spass bereitet. Sie gibt konstruktiv Kritik ab, lobt jedoch auch bei guten Leistungen. Mit Hilfe der Lernkarteien fiel das private Üben auch viel leichter. Kann Sani nur weiterempfehlen & danke ihr für die geduldigen, lehrreichen aber auch anspruchsvollen Stunden.


Datum: 28.01.2019

Sani ist eine sehr tolle Fahrlehrerin und die Stunden haben mir immer sehr viel Spass bereitet. Sie gibt konstruktiv Kritik ab, lobt jedoch auch bei guten Leistungen. Mit Hilfe der Lernkarteien fiel das private Üben auch viel leichter. Kann Sani nur weiterempfehlen & danke ihr für die geduldigen, lehrreichen aber auch anspruchsvollen Stunden.


Datum: 10.01.2019

Sani ist sehr kompetent, motivierend und fair. Sie erklärt alles sehr geduldig und klar, ihre selbst-erstellte Lernkarten helfen mir sehr. Sie scheut sich nicht, meine Fehler beim Fahren anzusprechen. Und zwar auf einer sehr konstruktiven Art, so dass ich mich nicht unangenehm fühle und dass ich motiviert bin, den Fehler auszukorrigieren. Gleichermassen die Sachen, die ich korrekt ausgeführt habe: sie kommentiert positiv darauf. Somit weiss ich, wie mein Stand beim Lernen ist. Wenn ich eine Stelle nochmals üben möchte, nimmt sie sich stets Zeit dafür. Sie gibt mir auch Tipps für Orte oder Strecken, wo ich privat üben kann. Ich hatte eine sehr spannende, lehrreiche Zeit bei Sani gehabt. Mit ihr unterwegs zu sein hat Spass gemacht. Ich kann Sani's Fahrschule nur weiter empfehlen ,-)


Datum: 22.11.2018

Ich kann Sani's Fahrschule nur weiterempfehlen


Datum: 14.11.2018

Ich habe mit Sani sehr viel gelernt. Nicht nur das fahren sondern auch ihre kleinen Theorie-Einlagen sind extrem lehrreich. Mit Sani ist der Weg zum Ausweis entspannt. Ich wage zu behaupten, dass es nicht viele bessere Wege gibt, jemandem das Fahren beizubringen. Für mich jedenfalls war es genau das richtige...


Datum: 09.11.2018

Bewertungen von Carmen Troller

Liebi Sani, für mich bisch du mit Abstand di besti Fahrlehrerin. Ohni dich wer ich hüt ned da wo ich ez bin. Ich han jedi Fahrstund mit dir super gfunde. Mir hend eus vo Afang ah super verstande, ich han dir immer chöne vertraue und han mich immer sehr wohl gfühlt i dinere Stund. Mer merkt das du din Bruef liebsch und alles für dini Schüeler gisch. Danke dir für di schöni und intensivi Ziit wo jetzt "leider" verbii isch. Ich chan dich würkli eifach nur wiiter empfähle, du bisch eifach e super starki Frau womer muess als Vorbild neh. Danke für alles. Lg Carmen


Datum: 26.10.2018

Lernmethode: Dass, was man hier bei Sanis Fahrschule lernt, ist einzigartig. Die Lernmethode finde ich an sich genial. Man bekommt auf einzelnen Flyer, welche immer aus Bilder mit diversen Situationen bestehen, eine Schritt für Schritt Anleitung. Das ist einfach Genial, da mann dadurch nicht von Informationen überflutet wird, sondern immer eins nach dem anderen lernt. Wie ist Sani? Sani gibt immer ihr bestes und behält immer Ruhe egal wie kompliziert einem die Situation vorkommt. Sie ist ehrlich und gibt auch konstruktive Kritik, welche einem sehr weiterhelfen, da man gezielt weis, was man verbessern muss, und was schon sehr gut funktioniert. Über die Fahrstunden: Die Fahrstunden sind immer Interessant und es herrscht ein sehr angenehmes Arbeitsklima. Die Fahrstunden sind manchmal auch lustig und man findet gemeinsame Themen, worüber man lachen kann. Wenn mann Angst hat, hinter dem Steuer zu sitzen, dann ist man bei Ihr richtig. Sie erzählt viel über das Fahrverhalten und wie man mit so viel Stress am Anfang umgehen sollte. Wenn man sich an Ihre Ratschläge, Anleitungen und Vorgaben hält, dann wird es sich lohnen hier Fahrstunden zu nehmen.


Datum: 13.09.2018

Sani ist eine aufgestellte, motivierte und geduldige Fahrlehrerin. Sie gibt ihr sehr gutes Know how sehr gezielt und strukturiert weiter. Da ich selbst kaum privat fahren gehen konnte, war ich auf ihre Flexibilität angewiesen. Man merkt, dass sie ihren Beruf gerne macht. Danke Sani, du warst eine sehr grosse Hilfe, um die Prüfung zu bestehen.


Datum: 20.08.2018

Sani macht einen super Job. Nicht nur merkt man das Ihre Arbeit ihr Spass macht, sondern unterrichtet Sie auch verständlich & effizient. Würde alle Male wieder zu ihr gehen. Kann Sie nur weiter empfehlen!


Datum: 29.07.2018

Hätte mir keine bessere Fahrlehrerin wünschen können! Bei Sani macht das fahren Spass und man lernt sehr viel. Sani ist als Person und als Lehrerin einfach super!


Datum: 21.07.2018

Sehr fründlich und geduldig, findsch für jedes problem en usweg und grifsch nur i de notwendigste situatione i. Bi dir machts lerne autofahre spass! :)


Datum: 16.07.2018

Sehr freundlich, geduldig und professionell!


Datum: 09.07.2018

Isch Super gsi!! Danke viel mal!!


Datum: 30.06.2018

Liebi Sani Ich möcht dir danke das du mir ghulfe hesch mini autoprüefig z‘schaffe. Hans immer super gfunde wie du d‘sache erklärt hesch und vorallem au die Lernkärtli sind sehr hilfrich gsi! D‘Fahrstunde sind immer super und Lehrriich gsi und vorallem hemers au amigs sehr lustig zeme kha! Au wie du mich ufd Prüefig vorbereitet hesch hani guet gfunde und het mer au d‘angst gno. Danke für alles und blib wie du bisch! Lg Melanie


Datum: 03.06.2018

Bewertungen von Natascha Friedli

Liebs Gotti du biisch eh super Fahrlehrerinn und eh mega tolli Frau. Ich danke dir viel viel mal für die lehrriche und au unterhaltsame Fahrstundene, ich hett mir kei besseri Fahrlehrerinn wünsche chöne. Ich ha soviel glernt vo dir, ned nur über s fahre sondern au über s Lebe. Dini Art mit wie du mit dine Schüeler umgahsch find ich eifach nume genial. Du hesch eh härti aber trotzdem gerechti Strängi wos au brucht. Ich chan und wird dich uf all fäll nume wieterempfehle. Ich wünsch diir no ganz viel Glück i dim wieter Lebe und alles alles guetii. Nomal viele viele dank für alles.


Datum: 29.05.2018

Liebi Sani Du bisch e tolli Fahrlehrerin und e super cooli Frau. Dini Fahrstunde sind jedes mal mega ufregend und lehrrich gsi. Du gstaltisch dini Stunde sehr ihfallsrich und guet. Du bereitisch einem sehr guet und angst frei uf'd Prüefig vor :) Mach witer so und blieb witerhin e cooli ufgstellti Person! Danke Sani, ohni dich hett ich'd Prüefig ned so schnell bestande. E Fahrlehrerin zum definitiv z witer empfehle :)


Datum: 25.05.2018

Liebe Sani, herzlichen Dank für deine so wunderbare Unterstützung. Du hattest keinen so einfachen Job mit mir,... vor allem wenn ich frustriert über meine Fehler war, warst du sehr empathisch und hast es immer geschafft mich zu motivieren und anzuspornen. Du hast eine notwendige Strenge, die sehr wichtig ist, denn so vertreibst du eingeschlichene und hartnäckige Gewohnheiten und machst aus einer/einem eine/n verantwortungsvolle/n Fahrer/in. Wenn jemand auf der Suche nach einer wunderbar-kompetenten Fahrlehrerin ist: dann spricht alles für Sani! DANKEEE!!

Dieser Fahrschüler hat auch einen Fahrprüfungsbericht geschrieben: Experte brachte viel Verständnis entgegen


Datum: 22.05.2018

Liebi Sani  Du bisch e super Fahrlehrerin, aber au e mega sympathischi Persönlichkeit. Danke dir vielmal. Ohni dich hettis ned gschafft. Mach wieter so und blieb so wie du bisch!


Datum: 27.04.2018

Wer bimene richtig tolle Mensch wot lerne richtig guet Autofahre, nöd nume fürd Prüefig sondern fürs Lebe, de isch bi dir, Sani, ade richtige Adresse.


Datum: 20.03.2018

Sali Sani d fahrstunde mit dir sind immer lustig und chasches sehr guet bibringe hofe machsch witer so und no vill freud dra


Datum: 25.02.2018

Liebi Sani Danke für die super Fahrstunde und Begleitig ufem Weg zum min Uswies! :) Ich han am Afang sehr zögeret mich anere Schuel azmelde und bin so froh dass zu dir gange bin. Dini hilfrichi Lernkarte und Tipps während dem Fahre hend mer ghulfe mich zverbessere und uf de richtig Moment zwarte fürd Prüefig. Ich han mi immer uf dStunde gfroit ka. Dini gspröch unterwegs und liebi ufgschlosseni Art werd i vermisse. Machs guet und alles alles Gueti vo mir. Liebi Grüess Aysegül :)

Dieser Fahrschüler hat auch einen Fahrprüfungsbericht geschrieben: Seitwärts Parkieren und Wenden


Datum: 23.02.2018

Bewertungen von Angela Fischer

Liebi Sani Ich möcht mich als ersts bi dir bedanke für die schöni ziit mit dir, für dini unterstützig und die lehrriche tipps! Ich han mich immer sehr wohl bi dir und i dim Auto gfühlt. Au it Fahrstund zu dir bini sehr gern cho nöd nur will sie so lehrrich und organisiert plant sind sondern au will du sie immer sehr abwechsligsrich und lustig gstaltet hesch! Min Weg isch nöd immer sehr eifach gsie aber dank dinere Geduld und din Glaube ah mich vom Ahfang bis zum Schluss han ichs gschafft! Ich bin froh das du mini Fahrlehrerin gsie bisch, dini hilfsbereiti, empathischi und sympathischi Art zeichnet dich us! Dich wird ich wärmstens wiiterempfehle!! Ich wird die Ziit mit dir vermisse aber immer ah die lustige Situatione und die guete gspröch dänke! ;) Ich wünsche dir nume s allerbesti für t Zuekunft und froii mi uf oises wiedersehe!


Datum: 22.02.2018

Liebe Sani Ich möchte mich herzlich für diese tolle Zeit mit dir bedanken und das du immer an mich geglaubt hast. Jede andere Fahrschule währe nicht mit mir klar gekommen aber du hast immer weiter gemacht, ohne dich und deine Worte hätte ich es nicht geschafft! Ich vermisse schon die Zeit mit dir in deinem kleinen Ferrari. :) Rating: 12/10 :D Ich wünsche dir alles gute!! Deine Arta


Datum: 07.01.2018

Sani war jederzeit korrekt und trotzdem locker drauf. Ein Fahrerlebnis, welches ich nur empfehlen kann :)


Datum: 03.12.2017

Liebi Sani :) Viele viele dank für dini tolli Unterstützig!! Dank dir han ich die Prüefig bestande! Fahrstunde bi dir sind immer sehr lehrrich gsi. Du bisch e sehr geduldigi und Positivi Person. Ich han mich vo afang a sehr wohl gfühlt bi dir. Ich han e super zit mit dir kha und chan dich eifach numme witermepfehle!!


Datum: 27.11.2017

Liebi Sani. ?ch will mich ganz fest bi dir bedanke für dini Geduld & Ziit. Dank dir han ich hüt mini Fahrprüefig bestande. ?ch bin so froh dass ich mini Fahrstunde bi dir han chönne absolviere. Du hesch mich so motiviert und alles so detailiert erchlärt. Besser chan ichs mir nöd vorstelle! ?sch e super Ziit gsi han mich au jedesmal sehr gfreut uf eusi Fahrstunde. Hett nie denkt dass ich mich bim Auto fahre so wohl fühle wird. Bi dir isch mer sehr guet ufghobe. ?ch han i dere Ziit so viel neues chönne lerne & dini Vorbereitig isch eifach top! Bisch e super Persönlichkeit wird dich ganz fest vermisse! ?ch chan dich nume wiiter empfehle. Dini neui schüeler chönt sich uf e super Usbildig freue:)) Wünsch dir nume sbest!! Lg Dilan


Datum: 26.11.2017

Bewertungen von Maria Pontonglang

Sani's Fahrschule = Höchste Professionalität und super Prüfungsvorbereitung! Dazu noch unkompliziert und hilfsbereit. Beispiel für die Professionalität: Nach der Stunde erhält man bei Bedarf Kärtchen mit Veranschaulichungen und Tipps, woran man beim selbständigen Üben arbeiten sollte. Dank ihr haben wir uns mehrere Tausend Franken gespart. Mein Mann musste zur Kontrollfahrt um seinen ausländischen Ausweis umschreiben lassen zu können. In nur 2 Doppelstunden hat Sani ihm die wichtigsten Dinge beigebracht und geholfen falsche Gewohnheiten auszumerzen. Sie wusste genau, welche Strecken und Kreuzungen, die er für die Prüfung besonders gut meistern musste. Mein Mann hat sich zudem in den Fahrstunden sehr wohl gefühlt, die Instruktionen waren sehr klar und einfach zu verstehen. Wir sind so froh, dass wir auf Sani's Fahrschule getroffen sind. Liebe Sani, vielen herzlichen Dank nochmals für deinen Unterricht. Wir sind wirklich extrem froh, dass das so gut geklappt hat. Und bitte entschuldige den späten Review. Doch lieber spät als nie. ;)


Datum: 25.11.2017

Mine isch en sehr lange weg gsi aber hends schlussendlich gmeinsam no gschafft und das isch dank dier Sani! Dank dier hani neues glernt, hesch mich unterstützt und motiviert und hend so chönne zemme s'ziel erreiche :D s'autofahre het mit dier so viel spass gmacht und nach jederi fahrstund hani mich immer sicherer gfühlt. Hesch mich so guet fürd prüefig vorbereitet und hesch immer ah mich glaubt. Bisch e tolli fahrlehrerin und bin dier sooo dankbar. Wird dich sicher witter empfehle! Danke nomal!! :** Liebi grüess Ilenia


Datum: 24.10.2017

Bewertungen von Fabienne Schaller

Liebe Sani Neun Monate lang hast du mich begleitet und auf die praktische Autofahrprüfung vorbereitet. Dank deiner Hilfe habe ich die Prüfung gleich beim ersten Anlauf geschafft was ich deiner guten Ausbildung verdanke. Obwohl ich zuvor keine Erfahrung mit Autos hatte und auch nicht wirklich begeistert vom Fahren war hast du mich super motiviert und mich dazu gebracht Spass am Autofahren zu haben :). Du hast mich mit deiner Fach-, Methoden- und Sozialkompetenz absolut überzeugt. Dein Unterricht ist super strukturiert und die Gestaltung der Fahrstunden sind sehr vielseitig und zielführend. Besonders deine "Fach-Inputs" anhand von Hilfsmitteln haben mir als Auto-Neuling sehr viel gebracht. Während des Fahrens habe ich mich stets sicher gefühlt und war stets um deine konstruktive Rückmeldung froh. Auch ausserhalb der Fahrstunden bist du mir bei Fragen mit guten Tipps zur Seite gestanden. Ich werde unseren gemeinsamen Fahrstunden vermissen und freue mich auf ein Wiedersehen. Liebe Grüsse Fabienne


Datum: 13.10.2017

Liebe Sani Die Prüfung ist bestanden und unsere gemeinsame Auto-Fahr-Zeit vorbei. Ich habe die Zeit als deine Fahrschülerin sehr geschätzt. Die Gründe dafür: - Du bist wahnsinnig gut strukturiert, so sind auch deine Fahrstunden. Ich fühlte mich immer sicher und gut aufgehoben mit dir auf den Strassen. - Du gehst kreativ mit deinen Lernformen um und auch ich durfte mich ausprobieren. Langstrasse, Manessenplatz, Bahnhofstrasse, HB, Gubristtunnel, Rennweg, Autobahnen um Zürich, Seitwärts-Rückwärts im Steilhang parkieren, haben wir alles ausprobiert und erfolgreich gemeistert. Obwohl an meinem Prüfungsort Büllach vieles was hier steht nicht prüfungstelevant war. Gutes, sicheres Fahren ist dir wichtig, das merkt man. - Du kennst deine Schülerin und weisst genau, wann sie sich gerne vor einer Aufgabe drücken würde und lässt nicht los, motivierst. Du teilst ihre Freude, wenn ein Manöver besonders gut geklappt hat. Wir haben viel gelacht und uns gemeinsam über unsinnige Verkehrssituationen aufgeregt. Es war eine gute Zeit auch Zwischenmenschlich. - Die Prüfung habe ich unter schwierigsten Bedingungen bestanden; hoch schwanger, darum übermüdet, mit Hormonchaos der Gefühle ( im wahrsten Sinne des Wortes ;)))), darum völlig überfordert, nie privat lernen können, und trotzdem bestanden. Ich war so unglaublich gut vorbereitet! Niemand würde so Autofahren, sondern ein Taxi nehmen und ich habe sogar in diesem Zustand die FAHRPRÜFUNG BESTANDEN! Wir sind so ein gutes Team! Liebe Sani, es war so vieles richtig richtig gut mit dir! Ich wünsche dir viel Erfolg auf deinem Weg als Fahrlehrerin!l Grosses Danke für alles!


Datum: 20.09.2017

Würd sofort wieder bi de Sani Fahrstunde ne! Mit ihre macht Autofahre spass und sie füehrt dich sicher und erfolgriich durd Autoprüefig. Ich chan ihri Fahrschuel wükli allne wärmstens empfehle! Sani, du bisch mini Nr. 1! :D


Datum: 08.09.2017

Bin so froh hanich bi Ihre mini Stunde gno, sie machts hammermässig! SEHR empfehlenswert wer d'prüefig bim erste mal bestah wet ;)


Datum: 01.08.2017

Sani war super! Ich habe die Autoprüfung grad beim ersten mal bestanden. Ich kann Sani's Fahrschule nur weiterempfehlen!


Datum: 27.07.2017

Bewertungen von Evelyn Gut

Ich chan nüt grosses schriebe will Dini Fahrstundene eifach PERFEKT sind! Mercii für Alles! Mach witer so... :)


Datum: 19.06.2017

war immer super mit Sani, hat viel Spass gemacht und war immer lehrreich:) und dann gleich beim ersten mal durch die prüfung gekommen! Ich kann Sani nur weiterempfehlen...


Datum: 16.06.2017

Sani danke viel mal für dini tolli Unterstützig! Obwohl ich ned immer so motiviert gsi bin zum fahre, hani mi jedes mal uf uf üsi Fahrstunde gfreut. Ich fühle mich sicher im Strasseverkehr und wüsst ih jedere Situation was mache, dank dir! Ich wünsch der na alles alles Gueti :)


Datum: 16.06.2017

Bewertungen von Majlinda Shala

Liebe Sani Ich danke dir vielmal für deine Hilfe und für den letzten Schliff vor der Fahrprüfung. Ich konnte von deinen Fahrstunden sehr profitieren!! Ich schätze deine liebevolle und offene Art. Weiter so! Liebe Grüsse, Majlinda


Datum: 09.06.2017

Bewertungen von Laura Vazquez Gonzalez

Liebi Sani Nomal danke viel mal für dini geduld und die super zit mit dir. Du hesch mich immer motiviert und nie ufghört a mich z glaube bis ichs gschafft han. Wünsch der alles alles gueti und hoffentlich gseht mer sich bald mal uf de strass! Blieb so wied bisch, knuddel Laura


Datum: 12.05.2017

Viile Viile Dank Sani für die super Ziit mit dir & dini Geduld was mini Fahr-Afäng agaht ;) Ich ha so viil glernt und imens Spass gha. Ich weiss nöd obis mitme andere Fahrlehrer/in überhaupt bis zude Prüefig gschafft het. Dini Motivation und din Spass ade Arbeit, hend mich au i dene Stunde wo ich mit mir nöd so zfriide gsi bin, pusht wiiter z mache & nöd uf z geh! Ich han d'Sani würklich nur witer empfehle! Ihres Engagement und ihri Freud am Job sind eifach nöd z übertreffe. So machts fahre lerne würklich Spass!

Dieser Fahrschüler hat auch einen Fahrprüfungsbericht geschrieben: Ich war an dem Tag ein totales Nervenbündel


Datum: 09.05.2017

Danke vielmals Sani für die toll und lernrichi zit! Jedi Stund het spass gmacht & han jedesmal öpis neus glernt. Has au super gfunde dasmer bi offne frage bim lerne mit de eltere usw. dir jedesmal ohni Problem het chöne schriebe und gad erchlärt becho het. Au am prüefigstag hesch mich mega beruhigt und mich motiviert wie ide ganze fahrstundzit bi dir. Nume witer z empfehle d fahrstund bi dir ! Heb der sorg & schöni zit sani :-)


Datum: 18.04.2017

Cha dSani nur wiiterempfehle! Ha ih jedere Fahrstund wieder öppis neus chönne dezuelerne und dank de Sani ihrere Geduld und ihrem Humor hanis entli au gschafft. Danke dir vielmal Sani! :)


Datum: 11.04.2017

Di Best Fahrlehrerin dere Welt! Danke dir 1000 mal isch e mega cooli zit gsi wird si echt vermisse! Het nie denkt das es so schnell gat aber dank dinere sympatische art und Nerve us stahl hemmers denn au no gschafft und sogar bim 1. versuech ! Müssti nomol lerne Auto fahre würi wieder zu dir cho !!! Und vorallem am Tag der Prüfung hesch du mich so guet motiviert und beruhigt! Mach so wiiter und heb dir und dim Auto sorg ! Glg Livia


Datum: 28.03.2017

Ich würd ja gern meh als 6 Sterne geh, aber das isch leider ned möglich. Mit Humor und Disziplin het mich d'Sani bis zude Prüefig begleitet und für jedi Situation en guete Tipp parat gha. Danke Sani für die gueti Ziit und die super Prüefigsvorbereitig! Han mich uf jedi Stund bi dir gfreut. :)


Datum: 20.03.2017

Super ziet gsi mit dir!! Han mi immer uf Fahrstund gfreut. Danke für dini Geduld und das du ned ganz verzwifflet bisch ah mir.:)


Datum: 14.03.2017

Bewertungen von Giulia Polatti

D ziit mit de Sani isch wüki toll und lehrrich gsi! Ich han mich immer ufd fahrstunde gfreut, noed zletscht weg ihrere geduldige und sympathische art. Ich bin ihre für ihri hilf, geduld und fründliche wort sehr dankbar. Nach de noed bestandene erste prüefig het sie mich wieder top motiviert und mir chraft geh und denn hets au super klappt. Au zum d fahrstune abmache ischs immer sehr unkompliziert und eifach gsi. Mer merkt dass ihr ihri schüeler wüki am herze ligged und sie ihre job gern und guet macht. Sie isch wärmschtens wiiterzempfehle!


Datum: 02.03.2017

Bewertungen von Lara Aschwanden

Hey Sani, Ich wüsst nöd, was ich ohni dich gmacht hetti! Mit dinere ruhige, geduldige Art han ich mich immer wohlgfühlt und din super strukturierte Unterricht voll chöne gnüsse und ufnäh. Bi dier han ich immer gwüsst, dass du mier sinnvolli Sache bibringsch, für fast alles en Tipp parat hesch und 100% hinter allem stahsch. Dank dier fühl ich mich sicher im Auto und uf de Strass :) Nach nöd bestandener erster Prüefig bisch du sogar ah dim Geburtstag am Siebni am Morge mit mier ah die erfolgrich zweit-Prüefig!! Ich glaube, es giht niemert mit so viel Herzbluet wie dich!! Nomal Danke tuusig für alles :)


Datum: 26.01.2017

Hallo Sani Die Fahrschule bei dir war immer sehr lehrreich und du hast mich zielgerichtet bis zur Prüfung begleitet. All dies hat auch reichlich Spass gemacht und du hast in mir die Freude am Autofahren beigebracht. Ich kann dich nur wärmstens weiterempfehlen! Viele Grüsse Christof


Datum: 20.12.2016

Nach einem ersten gescheiterten Versuch bei einem anderen Fahrlehrer der Region, habe ich schliesslich das grosse Glück mit SANI gefunden. Sie gab mir das Selbstvertrauen ins Autolenken zurück. Durch ihre positive und unterstützende Art wuchs meine Freude am Autofahren wieder. Sie hat mir ein sicheres Fahren beigebracht, auch die Lehrnblätter waren sehr hilfreich. Mit diesen Tipps konnte ich am Wochenende problemlos das in der Stunde gelernte mit meinem Mann üben. Sehr hervorheben möchte ich, dass du während den Fahrstunden stets konzentriert für mich da warst, keine privaten Handygespräche geführt hast oder mit Whats app u.s.w. beschäftigt warst. Vielen Dank für die Fahrstunden mit dir, deine perfekte Arbeit hat zum Prüfungserfolg im ersten Anlauf viel beigetragen. Vielen Dank nochmals für alles. Ich werde die Fahrstunden mit Dir nie vergessen. Elena


Datum: 07.12.2016

Hey Sani Danke dir vielmal für die tolle Fahrstunde. Dini Tips sind sehr hilfrich gsi. Du bisch e sehr Positivie und e geduldigi Person. Bisch e super Fahrlehrerin chan dich nume witer empfehle.


Datum: 05.12.2016

Hey Sandra, Ich danke dir namal ganz herzlich! Isch würkli Top gsi mit dir machsch din Job so guet! Nach jedere Fahrstund han ich mich viel besser und sicherer gfühlt. Wird mich immer gern a die Zit erinnere! :) Du bisch nöd nur e gueti Fahrlehrerin, bisch au e tolli Persönlichkeit! Danke namal isch uu cool gsi mit dir. Wünsch der nume s'beste für d'Zuekunft! :)


Datum: 13.11.2016

Hey Sani, Merci vielmal für die tolli ziit bi dir ih de Fahrstund. Es het immer mega Spass gmacht und ich han mich immer gfreut zu dir id stund zcho. Ich han immer s Gfühl gha dasi viel Fortschritt mache wenni mit dir go fahre bin und du hesh mich super ufd prüefig vorbereitet. Ich wird dich uf jede fall wiiter empfehle. Danke nomal und alles Gueti


Datum: 09.11.2016

Hey sani viele dank nomals!!! Isch echt super gsi mit dir. Du bisch sehr cool druf und au immer guet vorbereitet. erkennsch sehr schnell wod schwachstellene sind und gisch au ziit zum würkli dra schaffe. Ich has immer lustig gha mit dir und wür dich jedem wiiter empfehle! Dini chlini " Spickzeddeli" und die super vorbereitig sind gold wert.


Datum: 28.10.2016

Danke dir, Sani. Du bist einfach die beste Fahrlehrerin...Du hast mir so viel beigebracht. Deine super klaren Anweisungen und deine lockere Art hat mir gut gefallen und die Angst vom Fahren genommen. Fahren mit dir habe ich nicht nur Autofahren erfolgreich gelernt,sondern auch viel Spass gemacht!!! Toll.... Ich freue mich riesig,dass ich dich kennengelernt habe!!! Danke dir viel viel mals. Zhili


Datum: 21.10.2016

Hey Sani Du bisch eifach e hammer Fahrlehrerin gsy! Ich han mich immer mega ufd Fahrstunde gfreut und du bisch au sehr geduldig mir gegenüber gsy! Du bisch ds beste Bispil defür dass Lerne au Spass mache chan. Dur de Spass gaht aber d Professionalität uf gar kein Fall verlore. Du hesch mi perfekt uf d Prüefig vorbereitet. Dini Tipps und Tricks sind goldwert und werdet mi direkt bim erste Mal dur d Fahrprüefig gleitet ha! Ich weiss ned obi sust die Prüefig so guet bestande het (und au chli dank dine anti Stress Zeltli =P) A zuekünftigi Fahrschüeler: Ich chan eu d Sani nume empfehle! Ihr werdets ganz sicher ned bereue!


Datum: 22.09.2016

D'Sani isch eifach die best Fahrlehrerin! Vom Aafang bis zum Schluss bechunt mer e top Usbildig!! Sie isch immer guet gluunet & mit Ihre chamer au während de Fahrstund so viel Spass ha! Ich wür sie jedem wiiterempfehle!!! :-) Danke Sani das du mich erfolgrich dur die Ziit begleitet hesch, dass au ichs bim Erste mal gschafft han!! Danke!


Datum: 13.09.2016

Bewertungen von Jan Daldini

Bei meiner ersten Fahrschule hatte ich 8 (ACHT) verschiedene Fahrlehrer. Jeder hat etwas anderes erzählt als der Andere. Das Autofahren war mir total verleidet und eigentlich wollte ich auch nicht mehr weiter fahren. Per Zufall haben wir Sani gefunden! Sie hat mir mein Selbstvertrauen und die Freude am Fahren zurück gegeben. Dank den guten Erklärungen und tollen Tipps habe ich die Prüfung bestanden. Danke Sani! Ich bin dein grösster Fan! Vielen Herzlichen Dank!!!


Datum: 23.08.2016

Sani hat hat viel Geduld und auch wenn es zum Teil ein wenig strenger wird kann man mit ihr danach über die passierten Fehler lachen! Sie hat mich motiviert und super auf die Prüfung vorbereitet. Ich kann sie nur weiterempfehlen.


Datum: 12.08.2016

Ich hätte mir kein besseren FahrelehrerIn gewünscht! Sani ist eine freundliche, geduldige und motivierende Fahrlehrerin. Jeder Fahrstund, fühlte ich mich wohl, hatte viel Spass und hab immer mehr dazu gelernt! Sani war auch ausserhalb der Fahrstunden für Fragen erreichbar und hatte immer Zeit für mich!


Datum: 07.08.2016

She is simply great. I never thought that I would get the driving licence as I have lot of driving phobia. But she made it look soo easy to get the licence. Very patient. Thanks Sandra. :-)


Datum: 14.06.2016

Sani ist eine sympathische, geduldige und motivierte Fahrlehrerin. Es hat immer Spass gemacht mit ihr zu fahren und man hat jedesmal etwas neues gelernt. Sie lebt ihren Beruf und zeigt extrem viel Einsatz für ihre Schüler. Danke viel Mal!


Datum: 02.06.2016

Ich bin froh das ich Sani als Fahrlehrerin hatte, sie ist sehr geduldig, nett, hilfsbereit und motiviert dich immer wider auch wenn mal ein Fehler passiert. Ich bin sehr froh das ich Sie als Fahrlehrerin hatte, kann Sie nur weiter empfehlen!!!!


Datum: 24.05.2016

Die Fahrstunde bide Sani sind soo Lernrich gsi! sie isch es super Fahrlehrerin! Ich empfehl die stunde bi ihre witer! sie isch eifach die best Fahrlehrerin!!


Datum: 06.04.2016

Sani ist eine sehr motivierte, sympathische Fahrlehrerin, die einem immer Unterstützt und sich für dich einsetzt. Eine Fahrlehrerin, die ihren Beruf ernst nimmt und mit Engagement mit dabei ist.


Datum: 05.04.2016

Bewertungen von Selina Jaberg

Sani ist einfach die BESTE Fahrlehrerin. Sie hat sehr viel Geduld ist immer motiviert und aufgestellt. Sie gibt niemals auf und hilft einem bis zum Schluss. Ich habe mich seit der ersten Fahrstunde sehr wohl und sicher gefühlt! Dank Ihr hab ich die Prüfung bestanden! Ich kann Sie nur weiterempfehlen!!!


Datum: 16.03.2016

sehr gute fahrlehrerin ! top !


Datum: 29.02.2016

6 sterne für Sani's Fahrschule pluss 6 weitere sterne von mir!! sani war einfach eine superrr lehrerin! sehr geduldig, beruhigt einen auch wen fehler passieren und motiviert dich immer und immer wieder, sani lässt einen nieee aufgeben bis man das ziel erreicht hat! supper fahrlehrerin! danke viell viel mal sani für deine unterstützung und für den weg zu meiner bestandenen Prüfung!


Datum: 25.02.2016

Sanis Fahrschule kann man nur weiter empfelen! Sani ist eine sehr geduldige, aufgeweckte, offene, sympatische, lustige und sehr liebe Fahrlehrerin! Sie geht sehr auf die schwächen der Schüler ein und auch bei unklarheiten oder Fragen hat sie immer eine Antwort dazu. Nicht zu vergessen ist, ist das Sani die Fahrstunden mit einem löchen beginnt und auch so Enden!


Datum: 23.02.2016

Bewertungen von Hussain Mohammadi

666666666666


Datum: 03.02.2016

Ich war sehr zufrieden mit Sani. Sie ist eine sehr tolle Fahrlerin,die ihren Job sehr guet im Griff hat. Zudem ist Sie mit mir sehr guet und freundlich umgegangen . Daher fühlte ich mich sehr wohl bei Ihr. Deswegen würde ich alle empfehlen die Sani fahrschule zu besuchen.


Datum: 22.12.2015

Sani isch eifach die best Fahrlehrerin! Ihr werdet nirgends öper besseres finde. Sie isch mega motiviert, professionell und überhaupt ned ufs geld fixiert. Mit ihre isch’s immer mega lustig, aber sie chan au mal wieder ernst werde, wenn es mal nötig isch. Und s’auto isch au mega hammer. All BMW fans freuet scho mal druffe. Es isch immer lustig gsii mit de Sani und bin froh, dass ich ha derfe mit ihre mini Fahrstunde verbringe.


Datum: 15.12.2015

Nach 10 Jahren ÖV hatte ich doch Bammel mich wieder hinters Steuerrad zu setzen. Aber die Auffrischungs-Fahrstunde mit Sani hat mich sehr ermuntert und mir sehr viel gebracht! Ich kann jedem so eine Auffrischungsstunde wärmstens empfehlen. Mittlerweile bin ich sogar wieder regelmässig mit dem Auto unterwegs :-) Vielen herzlichen Dank für Deine Geduld, Sani!


Datum: 10.12.2015

Liebi Liebi Sani, bisch eh super fahrlehrerin gsi. Leistig für de Pris isch wükli übertroffe. Mir händ eh super Zit kha zäme glachet, zäme üs zämegrisse BLUB hahhahaaa. Also du hesch super Tricks und Tipps womer so fescht ghulfe händ. Und s aller wichtigste was ned selbstverständlich isch, dass du hinter dini fahrschüeler stahsch und wenn irgendöpis isch du dich zit nimmsch. Dankeeeeeeeeeeeeeee 1000000000000000000000000000000 mal!!! wird dich ganz fescht vermiss :(


Datum: 15.11.2015

Liäbi Sani :) Ich danke dir für die tolli Ziit wonich mit dir erlebt han! Du bisch eifach supper! Häsch die Art gha wonich brucht han zum die Prüäfig bestah...mich immer motiviert, i schwirige Situatione wider beruhigt und dadebii nie d'Geduld verlore...Ich bin eifach mega happy hanichs endlich gschafft! Ich chan dich allne nur wiiter empfehle! Isch toll gsi sone kuuli und ufgstellti Fahrlehrerin z'ha! Ganz e gueti Ziit und vlt gseht mer sich ja mal unterwegs uf de Strassä :P Liäbs Grüässli Anja :)


Datum: 11.11.2015

Liebe Sani Herzlichen Dank für deine Hilfe und Geduld! Mit dir an meiner Seit habe ich mich von der ersten Fahrstunde an sehr sicher und wohl gefühlt. Deine aufgestellte und motivierende Art trug dazu bei, dass die Stunden nicht nur lehrreich sondern auch unterhaltsam waren. Die Fahrstunden waren immer gut geplant und ich wusste auch, dass ich mich jederzeit bei dir melden darf, falls beim Üben mit meinen Eltern Fragen auftauchen. Du hast mich super auf die Prüfung vorbereitet. Ich wünsche dir weiterhin viel Erfolg und alles Gute! Liebi Grüess Vera


Datum: 09.11.2015

Empfehlenswert


Datum: 05.11.2015

Beste Fahrlehrerin! #1 Ich kann sie nur weiterempfehlen... Sie macht aus jedem ein Gewinnertyp!


Datum: 20.10.2015

Die best Fahrlehrerin!! Chan Sani nur wiiterempfehle. Mit ihre werdet ihr schnell und vorallem mit Spass as Ziel cho! Danke für ALLES. Wird Eusi Fahrstunde vermisse.


Datum: 14.10.2015

D Sani isch e super fahrlehrerin! Dur ihri motivierti, ufgstellti und geduldigi art hets mir grosse spass gmacht fahre zlerne. Ich han mich immer top sicher gfühlt mit ihre, alles chöne fräge und tolli erchlärige übercho! D Sani isch sehr erreichbar, gaht uf eim i und isch dezu au na humorvoll. Mer chan sich nüt bessers wünsche!


Datum: 02.10.2015

Bewertungen von Saja Anthony

Ich hatte eine tolle zeit mit sani und sehr lehrreich


Datum: 08.09.2015

Ich wah sehr zufrieden und fühlte mich sehr wohl. Und ich wurde kompetent ausgebildet und habe dan auch beim ersten versuch bestanden also top.


Datum: 29.08.2015

Super Fahrlehrerin! Bin am afang bi öperem anderst xi was nöd eso guet klappet het. Da hani d Sani als empfehlig becho und ich mus sege ich bi soo z friede xi! Bim 1 te mal dure cho! danke für die cooli Ziit!


Datum: 28.08.2015

D'Sani isch eh super Fahrlehrerin! Ich chan sie numme witerempfehle. Meh lernt s'autofahre mit viel Spass und meh lernt au ganz viel fürs lebe und nöd numme fürd Prüefig. Sie motiviert eim immer und sie erchlärt eim d'sache au 7 mal und het immer mega Geduld falls es nöd bim 1. Versuech klappet. Ich han eh super zit gha mit ihre und chan wie scho gseit sie nummer allne wiiterempfehle wo tolli und lehrrichi Fahrstunde ha wennd!! :DD


Datum: 24.08.2015

Hoi Sani Viele Dank für die super Fahrstunde wo ich bi dir han chöne ha. Ich bin dir sehr dankbar das du mich durch die Prüefig durepracht hesch. Liebi Grüess und bis bald...


Datum: 30.07.2015

Ich habe mit Sani 6 Monate Kurse gemacht ( ca 30 Stunden) und meine Führerschein nach der erste Versuch bestanden. Mein Muttersprache ist Französisch und Sani hat mit viel Geduld in Hochdeutsch unterrichtet. Sie hat mir extrem gut an die Prüfung vorbereitet, es gab keine Überraschung. Die Prüfung Umgebung habe ich gut kennen lernen können und was hat noch viel geholfen ist 1 Stunde vor die Prüfung zu fahren. Sani ist auch sehr präzis in ihre Erklärungen, was für eine Perfektionist wie ich perfekt ist ;) Merci Sani!!


Datum: 02.07.2015

D Sani isch wükli e gueti Fahrlehrerin. Mer hets immer luschtig und es isch e lockeri Stimmig. Trotzdem lernt mer aber alles womer brucht und sie chan eim alles guet erchläre so dasses nöd nur nach irgendeme Paragraph tönt, sondern au logisch isch. Mer gnüsst bi ihre e guet organisierti Usbildig. Jedi Stund behandletmer öpe zwei rundthemene und luegt ide denn ah und bechunnt am Schluss mengisch au no es Chärtli wo alles zämegfasst isch. Drum gaht vilicht bi ihre bizeli länger als bi anderne Fahrlehrer, aber mer fühlt sich wükli sicher im Auto und chunnt au guet dur d Prüefig. Usserdem fahrt mer immer a vill verschidene Ort dure und lernt so mit villne verschidene Situatione umgah; nebedbii chamer au gad chli sini Zürigeografiekenntnis uffrische ;)


Datum: 27.05.2015

Sani ist die Beste. Sie erklärt alles was man wissen muss und wissen will :) und hat sehr viel Geduld. Dank ihrer lockeren und humorvollen Art, macht das fahren lernen sehr viel spass. Nach jeder Fahrstunde hat man Feedback bekommen und wusste so, woran man bis zur nächsten Lektion noch arbeiten muss um Fortschritte zu machen. Ich habe dank ihr die Prüfung direkt beim ersten Mal bestanden und kann sie nur weiter empfehlen.


Datum: 19.05.2015

D'Sani isch eh super & mega ufgstellti Fahrlehrerin! Dank ihrne Stunde hanich d Prüefig bim erste mal bestande. Sie het mich immer motiviert, au wenns mal nedso klappt het. Ide Fahrstunde hanich immer viel glernt & glichzitig au Spass gha. Eh super Kombination. Ich chan sie nur wiiterempfehle! :)


Datum: 22.04.2015

Sani ist die Beste! Beim ersten mal die Prüfung bestanden ohne Probleme. Die Fahrstunden waren immer super lustig und trotzdem habe ich immer sehr viel gelernt. Sani hat eine ehrliche und aufgestellte Art und ist immer super vorbereitet. Danke Sani!!!


Datum: 07.02.2015

bim erste Mal bestande :) bi dank sani sehr sehr guet vorbereitet gsi ! Sfahre macht mr spass und zu ihre bini gern id fahrstund wil mr hets nebetem fahre au sehr lustig :D Ich cha sie würklich nur witerempfehle ! FAHRLEHRERINZH#1 !! :D LG vithi


Datum: 06.02.2015

Isch würklich di best Fahrlehrerin! Sie het immer alles super erklärt uf e lustigi Art und Wiis. Mier hend viel glachet und han mini Prüefig hüt nachem erste mal bestande! Ich chan D'Sani nur witer empfehle. Danke nomal für die super Zit!


Datum: 22.01.2015

Ich bin nach zwei nicht erfolgreichen Prüfungen zu Sani gewechselt. Dank Ihrer einfachen, direkten und angenehmen Art, fiel es uns leicht die vorhandenen Lücken zu füllen und die dritte Prüfung ohne grosse Nervosität zu bestreiten. Ich möchte mich an dieser Stelle erneut bedanken und kann nur weiterempfehlen bei Sani Fahrstunden zu nehmen! :)


Datum: 11.01.2015

Nach schlechten Erfahrungen mit einem anderen Fahrlehrer bin ich dann auf Sani gestossen. Sie hat mir wieder Mut gemacht und mir wieder gezeigt das Autofahren spass macht. Sie hat immer sehr viel Geduld und weiss genau wie sie mit einem Schüler umgehen soll das er nicht verunsichert wird sondern motiviert. Ich danke dir von ganzem herzen für deine Geduld und für alles was du für mich getan hast, du wirst immer in meiner Erinnerung bleiben und ich epfehle Sani jedem weiter. Lg Mejrem ?


Datum: 04.01.2015

Besti Fahrlehrerin wommer chan ha! Hans zwar leider ersch uf Umwege zu ihre gschafft, bin aber sehr froh der Wäg gwählt z'ha. Sie hed sonen tolli Art und bringt eim s'Autofahre seriös und doch mit viel Humor bii. Dank ihrne hilfriche Tipps hans auch ich gschafft, d'Prüefig bim erste Mal z'bestah. Wett nomal danke säge für alles und chan d'Sani als Fahrlehrerin nur wiiterempfähle Grüessli


Datum: 23.12.2014

Sani ist eine super Fahrlehrerin! Ich würde meinen Führerschein jederzeit wieder bei ihr machen. Kompetent, freundlich, geht auf den Schühler sehr ein und ist immer gerne für ihre Fahrschüler erreichbar falls man gerade eine Frage hat. Falls Ihr auf der Suche nach einer Fahrlehrerin seit bei ihr seit Ihr goldrichtig!! Gruss Pari


Datum: 22.12.2014

Liebi Sani Danke vielmal numal für die tolle Fahrstunde! Es isch immer lustig gsi mit dir und trotzdem hanich mega viel glernt. Ich han denkt ich wirds nie schaffe aber du hesch zum Glück Geduld gha mit mir (was au definitiv brucht hesch) :D Danke viel mal numal Sani, besti Fahrlehrerin :-)!


Datum: 21.12.2014

Weltklasse, hat alles super funktioniert und erst noch Spass gemacht! Ich würde mich sofort wieder für Sani entscheiden!


Datum: 21.12.2014

Bewertungen von Gionata V.

Man sucht sicherlich lange im Internet nach dem richtigen Fahrlehrer/In und für welche Schule man sich entscheiden soll... An alle Fahrschul-Suchenden: hier seit ihr richtig! Super kompetent und sogar Spass hats gemacht :) danke dir viel mal Säni für die top usbildig! Liebi grüess Gionata


Datum: 21.12.2014

hey Sani danke dir für fahrstunde. die sind immer luschtig gsi. ich han bi dir viel glernt. am afang hät ich nöd denkt das ich das mal chan autofahre, aber mit dinere hilf han ich schlussentlich au gschaft. du häsch mich immer motiviert. vermisse dini fahrstunde.


Datum: 20.12.2014

Hoi Sandra danke für die gueti usbildig. han viel vo dir chönne lerne & bin perfekt vorbereitet gsi für dprüefig. es isch au mega praktisch gsi des du mich i de schuel abgholt hesch:) super zämmearbeit(y)


Datum: 20.12.2014

Heei Sani Ich han wele danke sege für alles wo du mir bibracht hesch und au für die gueti,luschdigi und lehrrichi Ziit ih de Fahrstunde.Am afang hetti nie vo mier denkt dasi das schaff.I hasmer selber ned wükli zuetraut und denn hesch du mich so guet unterstützt dasi mi uu wohl gfühlt han im Auto uf de Fahrersiite und alles isch eifach so ring gange.Danke für dini geduld. Dank dier hani bim 1. mal bestande. Ich wird dich mit freud allne witer empfehle wo e Fahrlehrerin bruched! Und zum schluss no öbbis ganz wichtigs: Du bisch 1. e megasupperdupper tolli Fahrlehrerin und 2. hesch au e mega tolli persönlichkeit. freu mich gli mal uf es wiedersehe lg t kamikaze meli ;-)


Datum: 20.12.2014

Hai Sani D Fahrstunde sind würcklich immer super lustig und underhaltsam gsi. Es wierd eim nie langwilig mit dier. De Fahrtag uf Arosa woner Organiesieret isch würkli eimalig weltklas. Chan die Fahrschuel nume wieter empfele. Viel vergnüge bim Fahre ;)


Datum: 20.12.2014

Bewertungen von Yannick ZH

Super Fahrlehrerin bringt eim d sach so bi wie es söt sie Nöd lang um de heissi brei gredet sehr zfride gsi mit dir sani au ich bin bim 1 mal durecho :D


Datum: 20.12.2014

Hei Sani :) Ich ha dprüefig jez scho sit öpe 7 Mönet. Wo ich no fahrstunde bi dir kah ha hesh mir dsache super erklärt und nur dank dir han ich au bim erste mal bestande :) du gibsh super tipps ufm weg :) Du bish e sehr gueti fahrlehrerin .. mach witer so !!!


Datum: 20.12.2014

Hi Sani, Thank you very much again for training me for the Kontrollfahrt. It was very helpful and the exam seemed supersimple after such an excellent training. Thanks also for your patience and all the help and flexibility in the organization of the lessons. I would definitely recommend you to anyone looking for a driving school in Zürich. All the best, David


Datum: 15.12.2014

Hey Sani!! :) Au da nomal danke viel mal für die super Fahrstunde mit dir. Hesch mich würklich guet uf d'Prüefig vorbereitet (bim 1.mal bestande) und mir super Tipps geh. Han mich immer wieder uf die nöchst Fahrstund gfreut :) Ich wird dich uf jede Fall allne witerempfehle wo e Fahrschuel suechet. Blib so wie bisch und mach witer so! Wünsch dir witerhin viel Erfolg mit de Fahrschüeler. Gruess Roberto


Datum: 19.11.2014

Bewertungen von Benjamin Braun

Hallo zäme Nun isch es knapp 3 Wuche her, sit i min Füehrerschi han und t Strasse unsicher mache. Ohni t Sani wär das no sehr viel länger gange. Sie isch immer motiviert und voll bi de Sach gsi sobald ich is Auto gstige bin und het mer enorm viel bibracht. Afangs hani no grossi Problem gha und han mi au nöd würkli sicher gfühlt im Auto. Aber nach es paar Lektione het sich das schnell wieder gleit. T Sani isch würkli ä usgezeichneti Fahrlehrerin, diä eim alles uf em Weg zum Füehrerschi mitgit und debi immer locker und fründlich blibt. Chan zum Abschluss nur säge; T Sani isch top. lg Benji


Datum: 04.11.2014

Hoi Sani, viele, viele Dank für die super Fahrstunde und die tolli Ziit. Du bisch eifach super! Mit viel Motivation und zahlriiche praktische Tipps hesch Du mich uf mim Weg zum Führeruswiis nahtlos mit viel Geduld unterstützt. Dini gezielte, konstruktive, klar formulierte Feedbacks hend mir sehr ghulfe vorwärts zcho und mich sicherer im Strasseverkehr bewege zchönne. Bsunders dini offeni, herzlichi und ufgstellti Art isch absolut einmalig und treit enorm viel zure super Lernatmosphäre bi. Ich ha mich jedesmal gfreut mit Dir wieder chönne go zfahre. Du hesch stets a mich glaubt, mich gförderet und gforderet und erfolgreich dur Prüefig bracht, eifach top! Ich bi sehr dankbar, dass ichs so guet troffe han und mit Dir han dörfe go üebe Auto fahre. Du bisch e spitze Fahrlehrerin, fachlich und didaktisch top, spitze vorbereitet und eifach ganz en sehr tolle Mensch. Ich chan Dich eifach nur wiiterempfähle. Es isch e super Ziit gsi mit Dir und ich wird d Fahrstunde mit Dir vermisse. Hoffentlich gseht mer sich mal wieder. Machs guet, bliib wied bisch. Liebi Grüess Olivier