Fahrschule Christine Boss Bewertungen und Erfahrungen


Datum: 04.11.2017

Wed e ruhigi aber trotzdem fröhlechi u ufgsteuti Fahrlehrerin suechsch, de gang unbedint zur Christine! Si macht ihrä Job super, me cha se nume witerempfähle. Merci no einisch für aues! I hät ke besseri Fahrlehrerin chönnä ha :)


Datum: 23.10.2017

Top!


Datum: 16.10.2017

Ich war mit der Fahrschule Christine Boss sehr zufrieden und kann sie nur weiterempfehlen. Cchristine arbeitet mit vielen Visualisierungen und zeigt die Hintergründe von Techniken und Regeln auf, damit sie für den Fahrschüler verständlich werden. In schwierigen, komplizierten wie auch hektischen Situationen behält Christine den Durchblick. Trotz vollkommener Professionalität basiert die Fahrschule auf Augenhöhe und die Fahrstunden werden mit Humor aufgelockert. Ich schätzte die Transparenz in der Kommunikation zwischen mir und Christine sehr, so wusste ich woran ich bin, was ich gut kann und an was ich noch arbeiten soll. Ich kann die Fahrschule nur weiterempfehlen und danke für die Fahrstunden. Seline


Datum: 21.09.2017

Bewertungen von Ste Kobel

I würd d'Christine jedem witer empfähle.. si ish eh super fahrlehrerin u ish sehr agnähm.. egau was ish si blibt ruehig u beruhigt o d'fahrshüeler..si het sehr vieu geduld isch eh super zit gsii mit ihre het mega gfägt.. dank ihre bini o sho bim ershte mau düre cho Dankee dir ono mau :)


Datum: 18.09.2017

Sehr gueti und glasseni Fahrlehrerin. Git o i schwirige Situatione gueti Ungerstüzig. Dank ihre bini im 1. Versuech düre cho.


Datum: 18.09.2017

Bewertungen von Peter Blum

Vo mir us e geniali Fahrlehrerin. Kontrollfahrt uf ahieb(1. Mal) bestande, auso muess mi Christine guet druf vorbereitet ha.


Datum: 23.08.2017

Bewertungen von Michel Wahlen

Supper Fahrlehrerin. Man hat immer spass beim Lernen


Datum: 23.08.2017

Si isch e sehr ruehigi u agnähmi fahrlehrerin!!


Datum: 23.08.2017

Sehr ruhige und angenehme Art.


Datum: 23.08.2017

I dänke i hät ke besseri Fahrlehrere chönne vrwütsche aus d Christine. Me merkt scho bim erschte Mau wenn me zuere geit das si ihre Job mit ganz viu Härzbluet u Lideschaft macht. Si isch ganz ä entspannte u ruige Mönsch. Vo mir us gseh isch ds öpis vom wichtigschte wo ne Fahrlehrere oder ä Fahrlehrer sött a sech ha. Ds übertreit sech o ufe Fahrschüeler u ds het mr enorm ghuufe. Vorauem o wenn ä Fähler passiert bim fahre das me när cha drüber lache zäme ;). I ha mängisch gseit dasi mr ke besseri Fahrlehrere aus d Christine chönnt vorsteue. I möchtere o hie nomau merci sege Lg Ivo


Datum: 23.08.2017

Bewertungen von Stefanie von Weissenfluh

I würd d'Christine jedem witerempfähle wo d'Autoprüefig möcht mache. Bi ihre macht jedi Lektion mega Spass und sogar wenn's mal hektisch wird, blibt si d'Rueh sälber und übertreit das o ufe Fahrschüeler. Danke das du mi uf mim Wäg zum Füehrerschin begleitet hesch Christine :-) Liebs Grüessli Steffi