Fahrschulen, Fahrlehrer, Verkehrskunde und Nothelfer in Zürich, Bern, Basel, Winterthur, St. Gallen, Luzern und Solothurn. Jede Fahrschule mit Preisen und Bewertungen.

Der Schweizer Fahrlehrervergleich

Bewertungen für Burkis Fahrschule


Datum: 09.09.2017

Bin sehr zufrieden! Unkomplizierte Terminvereinbarungen, Pünktlichkeit und viel Geduld machen die Burkis Fahrschule wirklich aus! Ich kam beim ersten Mal durch und das nur, weil sich Andy vor der Prüfung viel Zeit mit mir genommen hat! Nur zu empfehlen!


Datum: 05.09.2017

Andy hat sehr viel Geduld und ist immer freundlich. Er erklärte das Fahren verständlich und mit anschaulichen Bildern. Er nimmt sich viel Zeit für seine Schüler und geht auf Fragen ausführlich ein. Auch seine Pünktlichkeit habe ich sehr geschätzt. Andy ist in jeder Hinsicht ein sehr empfehlenswerter Fahrlehrer :)


Datum: 12.07.2017

Bewertungen von Mike Müller

Super sympatisch, sachlich, geht auf die Fahrschüler ein, Sagt seine Meinung, versucht Lösungen zu finden.


Datum: 07.06.2017

Bin bim erste mal durecho. Super fründlich, mega kompetänt und eifach allem i allem e super Fahrlehrer.


Datum: 09.05.2017

Sehr guter Fahrlehrer. Habe die Prüfung gleich beim ersten Mal bestanden.


Datum: 07.05.2017

sympathischer und geduldiger Fahrlehrer, kann ich nur weiterempfehlen :)


Datum: 07.05.2017

. sehr zufrieden . angenehmer Umgang . gute Preis-Leistung


Datum: 24.04.2017

Lässt sich nicht aus der Ruhe bringen. Jederzeit gerne wieder =)


Datum: 20.04.2017

sehr sympathisch, flexibel und offene Art. Top, top, top, kann ihn jederzeit weiterempfehlen :-))!


Datum: 09.04.2017

äusserst erfahrener und geduldiger Fahrlehrer, auch für Ü30 Lernfahrende bestens geeignet. Terminvereinbarung extrem flexibel. Ideale individuelle Prüfungsvorbereitung - seine Tipps und Tricks halfen mir enorm, da ich "Prüfungsangst" habe. Sehr zu empfehlen von meiner Seite. Danke, Andy!


Datum: 20.03.2017

Super Fahrlehrer! Dankem Andy hani mini Prüfig bim 1. Mal grad bestande. Ich chan ihn mit guetem Gwüsse jedem witerempfehle.


Datum: 16.03.2017

Danke nochmals Andy Bester Fahrlehrer habe beim 1mal gleich bestanden. Toop Immer zum Empfehlen!


Datum: 05.03.2017

Bewertungen von Christian Waser

Super Fahrlehrer! Dank Andy habe ich die Prüfung gleich beim ersten Anlauf bestanden. Andy war immer sehr geduldig und erklärt dir wie du dich richtig verhältst, auch wenn der Fehler zum x-ten mal begangen wird. Würde mich wieder für ihn entscheiden.


Datum: 03.03.2017

Sehr angenehmer Fahrlehrer, schnell und unkompliziert zu meinem Ziel gekommen. Ist immer Gut aufgestellt, macht Komplimente und gibt professionelle Verbesserungsvorschläge. Hätte mir keinen besseren Vorstellen können. Danke Andy!


Datum: 02.03.2017

Bewertungen von Celia Gisler

sehr gute praktiken um einem das fahren beizubringen. alle manöver gelernt und somit war die prüfung leicht zu bestehen.


Datum: 25.12.2016

Ich war sehr zufrieden mit dem Fahrlehrer. Er erklärt alles sehr gut und geduldig, ebenfalls wird man bestens auf die Fahrprüfung vorbereitet. Die Fahrstunden sind zudem sehr günstig und somit ist das Preis/Leistungs-Verhältnis hervorragend!


Datum: 22.11.2016

Bewertungen von Vanessa Billeter

Ein gueter und freundlicher Fahrlehrer. Kann ihn sehr empfehlen.


Datum: 22.11.2016

De Andy isch en topmotivierte Fahrlehrer, er isch i jedere Fahrstund super gluunt und das chan eim wahnsinnig Motiviere. Er isch au mega Flexibel. Au wennd mal en Fehler machsch blibt er ruhig, geduldig und er erchlärts der so viel mal, bis es denn au würkli tscheggt hesch :) dank ihm han ich grad s erste Mal bestande, er bereitet eim Super uf Prüefig vor!


Datum: 11.11.2016

Sehr ein guter Fahrlehrer die Stunden sind angenehm und auf dich und deine Schwächen bezogen. Er geht gut auf dich und deine Probleme ein. Die Stunden sind flexibel einzuteilen und im Prüfungsgebiet. Der VKU habe ich auch bei ihm gemacht, er war bei ihm in Zufikon und war ebenfalls wie die Stunden in einer guten Atmosphäre. Vor der Prüfung hat er mir noch nützliche Tipps. Ich habe alles bei ihm gemacht und bin gleich beim ersten mal ohne Probleme durchgekommen. Alles in allem super Fahrlehrer, sehr empfehlenswert. :)


Datum: 09.11.2016

Suchst du einen witzigen, stets gut gelaunten und dazu noch geduldigen Fahrehrer? Dann bist du bei André Burkart genau richtig. Man fühlt sich sicher im Auto und bestens vorbereitet für die Prüfung. Ich würde ihn jederzeit weiter empfehlen!


Datum: 02.10.2016

Sehr en guete Fahrlehrer. Pris Leischtigs-Verhältnis isch sehr guet. Fahrstunde möchet bi ihm sehr viel Spass und sind mega Lehrrich. Ps: Han mich für ihn endtschiede wege sine guete Bewertige uf dere Site. Es het mich scho chlie komisch dunkt das er so viel gueti Bewertige gha het aber jetzt weiss ich au wieso, deshalb au vo mir en 6er Bewertig. Es lohnt sich bi ihm id Fahrstund zgha.


Datum: 27.07.2016

Burkis Fahrschule ist nur zu empfehlen. Die Lektionen waren immer unterhaltsam und lehrreich mit Andy. Im Bezug auf den Treffpunkt war er flexibel. Das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt auf alle Fälle. Ich habe mich immer sicher gefühlt und die Prüfung gleich beim ersten Mal bestanden.


Datum: 08.06.2016

Ich fand den Fahrschulunterricht toll:)


Datum: 04.06.2016

Bewertungen von Sebastian Fischer

Sehr guter Fahrlehrer, kompetent und sympathisch, schafft somit eine gute Lernatmosphäre. Bezüglich Zeiten und Treffpunkt war er immer flexibel was für mich ein grosser Vorteil ist.


Datum: 28.05.2016

Super Fahrlehrer ! Han d'Autoprüfeig grad bim erste Mal bestande. S'Pris-Leistigsverhältnis stimmt und d'Prüefigsahmeldig wird nöd usezögeret. Schwächene werdet gezielt abtrainiert und da d'Fahrstunde im Prüefigsgebiet stattfindet, kennt mer d'Streckene bereits chli womer denn ade Prüefig fahre muess. D'Fahrstunde sind immer unterhaltsam und glichzitig aber au sehr lehrrich gsi. En Top Fahrlehrer wo ich euch nur witerempfehle chan !


Datum: 13.05.2016

Die Fahrstunden passten immer optimal mit meinen Schulzeiten zusammen, morgens wie abends. Auch der Ort konnte super angepasst werden. Auf die Prüfungsstrecke war ich von den Fahrlektionen vorbereitet. Mit dem Datum der Prüfung war ich einverstanden. Zumal ein Anlauf genügte, denke ich, dass unsere Zusammenarbeit ein voller Erfolg war. Burki ist immer sympathisch und geht auf individuelle Stärken und Schwächen ein. Definitiv zu empfehlen.


Datum: 21.12.2015

Als schon ein bisschen älterer Fahrschüler war mir neben einer soliden, sicherer Fahrausbildung vor allem folgendes wichtig: Kundenfreundlichkeit. Viel zu oft - und ich spreche da aus eigener Erfahrung - scheinen Fahrlehrer wohl aufgrund des jugendlichen Alters ihrer Schüler zu vergessen, dass diese nichtsdestotrotz zahlende Kunden sind, welche auch dementsprechend behandelt werden wollen. Andy erfüllte sowohl meine Vorstellungen bezüglich der Fahrausbildung sowie der Kundenfreundlichkeit zu meiner vollsten Zufriedenheit. Ich wurde behutsam an neue Herausforderungen herangeführt, er erklärte mir Dinge, welche mir Mühe bereiteten anschaulich und mit grosser Geduld und ich fühlte mich stets sicher bei ihm aufgehalten, da er mich immer frühzeitig und vorausschauend auf Gefahren aufmerksam machte oder wenn nötig eingriff. Anstatt mich bei Fehler forsch "zurechtzuweisen", wie ich es bei einem früheren Fahrlehrer erlebt habe, wies er mich bestimmt, aber stets mit dem nötigen Anstand auf den Fehler hin und analysierte, falls nötig, die Situation nachher mit mir. Die Lektionen waren auch vom menschlichen Aspekt her immer sehr angenehm. Ich konnte viel mit ihm lachen und die Fahrstunden gestalteten sich stets kurzweilig. Wir deckten das gesamte Prüfungsgebiet mit unseren Fahrten sehr gut ab und er ging auch auf Sonderwünsche ein: Wie z.B. eine Ausfahrt nach Zürich oder nach Aarau. Kurzum: Ich kann Andy wärmstens als Fahrlehrer empfehlen. Man merkt, dass ihm eine gute und solide Fahrausbildung seiner Fahrschüler am Herzen liegt und gestaltet dementsprechend seine Fahrstunden. Dies gepaart mit seinem grossen Sinn für Kundenfreundlichkeit macht ihn zu einem "modernen" Fahrlehrer, wie ich es mir vorstellte.


Datum: 24.11.2015

Die Autofahrausbildung bei Andy war richtig super! Das Unterrichten und Arbeiten mit Jugendlichen macht ihm sichtlich Spass und er ist immer wieder zu einem Spässchen aufgestellt. Er arbeitet sehr korrekt und "pusht" wo's nötig ist. Ich habe sehr viel bei ihm gelernt und bestand die Prüfung direkt beim ersten Mal. Dadurch, dass wir oft im Prüfungsgebiet unterwegs waren, kannte ich die Strecken und die Nervosität ging sehr schnell weg. Autofahren macht mir richtig Spass und dies habe ich unteranderem auch Andy zu verdanken:D


Datum: 12.11.2015

Ich komme soeben von meiner bestandenen, praktischen Fahrprüfung und habe dank Andy beim 1ten Mal bestanden! Ich bin keiner der Menschen, die das Autofahren im Blut haben, aber mit seiner Geduld habe ich angefangen an mich selbst zu glauben. Andy ist ein Fahrlehrer, der es schafft seinen Fahrschülern auf Augenhöhe zu begegnen, einem Mut macht aber trotzdem sehr pusht. Er sieht jeden Fehler, lobt einem dementsprechend aber auch wenn man etwas gut gemacht hat. Seine Erfahrung und motivierende Art geben einem das Gefühl von Sicherheit. Zu allem obendrauf ist er auch noch ein lustiger, entspannter Mensch, mit dem man viel lachen kann. Daher würde ich ihn jedem weiterempfehlen! Auch einem schweren Fall wie mir xD


Datum: 02.11.2015

Burkis-Fahrschule hat faire Preise. Er nimmt sich Zeit für seine Schüler und findet immer Termine. Seine Fahrschüler lernen schnell den Strassenverkehr und werden auf Fehler hingewiesen, sodass man diese immer sehen und schnell umsetzten kann. Er arbeitet sehr stark mit seinen Schüler zusammen und ihm ist das wohlergehen des Schülers wichtig. Er ist einfach SUPER!!


Datum: 22.10.2015

Ich habe heute morgen die Fahrprüfung beim Ersten Versuch bestanden - vieles habe ich meinem Fahrlehrer, Andy, zu verdanken. Er hat mich extrem gut auf die praktische Prüfung vorbereitet, indem wir Prüfungsstrecken praktisch von Anfang an abgefahren sind (Vorteil an der Prüfung, da man sich wohl und sicher auf der Strecke fühlt) und in jeder Lektion das Beste daraus gemacht hat. Es gab immer irgendwelche Kritik, was dazu geführt hat, dass ich mich immer mehr verbessern konnte und in jeder Lektion viel gelernt habe. Wenn etwas besonders gut war, hat das Andy auch speziell betont - das war sehr motivierend. Ich will ihn gerne an andere als Fahrlehrer weiterempfehlen!


Datum: 17.10.2015

De Andy isch en super Fahlehrer, ich würd ihn grad wieder wähle. Ich bin jedesmal sehr gern id Fahrstund gange, wills eifach immer sehr lustig und lehrrich gsi isch. Au wenn mer mal öbbis länger ned verstande het, erklärts de Andy immer und immer wieder ohni d Geduld z verlüre. Er bereitet eim au super uf die praktisch Prüefig vor und zeigt eim au die kritische Stelle. Vor de Prüefig beruhigt er eimm au sehr guet und so chan mer au mit me guete Gfühl id Prüefig starte. Dank sinere super Vorbereitig und Unterstützig han ich au bim erschte Versuech bestande. Andy, es isch eifach super gsi mit dir :-)


Datum: 17.10.2015

De Andy isch en Super Fahrlehrer. Er nihmmt sich Ziit für dich, isch immer ufgstellt und het es paar Witzli uf Lager. Ich chann Ihn sehr guet empfehle, han grad bim erste mal Fahrprüefig bestande!


Datum: 10.09.2015

Bewertungen von Carmen Wick

Ich habe die Prüfung im ersten Anlauf bestanden. Grosser Dank dafür gebührt Andi, der mich sehr guet auf alle möglichen Situationen vorbereitet hatte. Der Unterricht was stets gut strukturiert und schon früh hat er mir alles gezeigt was man können musste damit man sich später auf das Üben und voraussichtliche Fahren konzentrieren konnte. Andi blieb immer ruhig, auch wenn die Situation mal kritisch wurde und war immer für einen Spass zu haben. Alles in allem kann ich diese Fahrschule nur weiterempfehlen!


Datum: 24.06.2015

Sehr lehrreiche Fahrstunden. Sehr geduldig.


Datum: 23.06.2015

Top Fahrlehrer !!


Datum: 22.06.2015

Setzt sich für seine Schüler ein. Sehr lehrreiche Fahrstunden. Prüfung beim ersten Mal bestanden :D


Datum: 17.06.2015

Bewertungen von C. H.

Am 17 Juni han ich d'Prüefig bim 1.Mal bestande :) De Andy isch en super Fahrlehrer! Er het mich sehr guet uf d'Prüefig vorbereitet. I de Fahrstunde han ich bi ihm immer sehr vill glernt und d'Fahrstunde hend mier immer Spass gmacht. De Andy erklärt alles sehr verständlich und mit vill Geduld. Bim Andy bechunt mer en top Fahrusbildig. Us dem Grund bin ich au miteme guete Gfühl ad Prüefig. Burkis Fahrschule isch sehr empfehlenswert! A dere Stell möcht ich mich nomal ganz herzlich für Alles bedanke.


Datum: 16.06.2015

Bewertungen von Leandra Savino

super Fahrlehrer! dank ihm hani bim 1. mal bestande! jedi fahstund ish super gsi, er lernt dir sehr viel, chan ihn nur witter empfehle.


Datum: 10.05.2015

Vor der ersten Fahrstunde bin ich noch nie in einem Auto gesessen, geschweige denn ein Auto gefahren. Ich war sehr unsicher am Anfang, Andy hat mir aber nach einigen Lektionen schon viel beibringen können und ich fühlte mich schon um einiges besser wie am Anfang. Ich wusste immer genau, was ich falsch machte, da Andy auf alles schaute und dies mir dann auch sofort mitteilte. Für die Prüfung hat er mich optimal vorbereitet! Wir sind die Prüfungsgegend x-mal abgefahren und an der Prüfung wusste ich eigentlich immer wo ich bin und auf was ich achten musste. Ich war froh, dass ich Andy als Fahrlehrer hatte! :)


Datum: 24.04.2015

War ein super Fahrlehrer. Hat viel Geduld und kann einem alles notwendige beibringen.


Datum: 07.12.2014

Bewertungen von Valentin Fischer

Andi war als Fahrlehrer einfach klasse! Kein Lehrer, in der Schule oder auch Kanti, konnte mir so viel beibringen, in so kurzer Zeit, wie er. Die Fahrschule hat mir immer Spass gemacht und ich kann ihn nur weiterempfehlen! Auch wenn er zum Teil Kritik ausübt, ist er zwinschenmenschlich einfach top und er sagt auch wenn man etwas gut gemacht hat. Dies ermuntert weiter zu machen und Spass zu haben am Autofahren =D


Datum: 23.08.2014

Ich bin sehr zufrieden jede einzelne Fahrstunde hat mir riesigen Spass gemacht! Er ist sehr zuverlässig und sehr flexibel ... Kann ich nur weiter empfehlen ich habe die Führerprüfung beim 1 mal bestanden :D


Datum: 14.07.2014

Einfach Super ! Prüfung beim 1. Versuch bestanden. Andre Burki ist ein sehr netter und kompetenter Fahrlehrer. Ich hatte nie das Gefühl "abgezockt" zu werden sondern fand jede Fahrstunde sehr produktiv und nützlich. Die Fahrstunden waren immer sehr lehrreich. Es wurde immer alles ruhig und mit viel Feingefühl beigebracht. Die Schwächen wurden gezielt abtrainiert. Es war nie langweilig da in jeder Stunde etwas neues dazu kam. Andre war sehr nett konnte jedoch wenn nötig auch mal etwas strenger sein. ( Was ich auch brauchte ) :-) Ich danke Andre nochmals für alles !!! "Bisch en geilä Siech " !

Dieser Fahrschüler hat auch einen Fahrprüfungsbericht geschrieben: Ich hatte 2 Experten


Datum: 04.07.2014

Bewertungen von Naemi Grab

De Andi isch en super Fahrlehrer. Er isch sehr geduldig und blibt immer nett. Mer chan vill mit ihm lache, so wirds fahre au spannend gstalltet. Ich bin immer gern id Fahrstund zu ihm gange. Er machd aber au vorwärts wenner merkt dasmer öppis begriffe het und blibt ned stundelang bi öppisem stah. Dank ihm hani bim erschte Mal bestande :)


Datum: 01.07.2014

De Andi isch eifach en super Fahrlehrer. er isch mega verständnisvoll und geduldig. Wenn du en Fehler au zum 100 mal falsch machsch erkläärt ers dir immer na ganz ruhig und usfüührlich. Mit ihm im Auto het mers au immer lustig. ER isch en mega ufgstellt und weiss immer wie er dich motiviere cha wenn mal ned so guet druf bisch. Isch en super ziit gsi bi ihm, ich würs jedem witerempfeehle :)


Datum: 01.06.2014

Top fahrlehrer! ganz klar en empfehlig wert, mer lernt mit sehr viel spass wie mer korrekt zfahre het und sogar schwierigi fäll, wie ich, chömet bim 1. mal dure. er isch au en sehr spontane falls mal was dezwüsche chunt, also was besseres cha mer da für d'umgebig ned finde!


Datum: 23.12.2013

Er isch en super fahrlehrer wo d'fahrstunde lustig sind und mer trotzdem vell lernt. Au wenn mers ned grad verstaht, erklärt er's eim mit enere mega geduld so vell mal bis mers verstaht :) Ich bin immer mega gern id fahrstund gange und bin mega froh, han ich dank sine guete fahrstunde d'fahrprüefig bim 1.mal bestande :) Chan ihn nume witerempfehle!:)


Datum: 07.12.2013

De Andy esch en super Fahrlehrer! Ich wörd en grad nomol wähle. Er isch immer geduldig gsi und het immer alles so vel mol erklärt bis mer kei Froge meh gha het. Dur sini ufgstellti und lustigi Art esch eim s lerne fahre sehr liecht gfahre und d Fahrstunde händ immer Spass gmacht. Dank ihm han ich au bem erste Mol grad bestande. Er weiss genau uf wases drufachont und ich wörd en allne witerempfehle!


Datum: 06.12.2013

Andi ist ein hervorragender Fahrlehrer. Erstens ist er nicht einer von diesen Fahrlehrern, die versuchen, möglichst viel Geld aus ihren Fahrschühler zu pressen, was wohl vor allem die interessiert, die die Fahrstunden selbst bezahlen müssen. Er hat mir zum Beispiel zu Beginn eine kostenlose Fahrstunde gegeben, damit ich ihn kennenlernen und dann entscheiden kann, ob ich wikrlich bei ihm Fahrstunden nehmen will. Aber er hat auch später nie versucht, möglichst viele Fahrstunden anzusetzten, sondern ist immer auf meinen Fahrstand eingegangen und nur soviele Stunden gegeben, wie ich wirklich gebraucht habe. Auch kann er einem das Autofahren sehr gut beibringen, kennt viele Tips und weiss, was für die Prüfung wichtig ist. Dank ihm habe ich beim ersten Mal bestanden:-). Und was bei einem Fahrlehrer sicherlich auch sehr wichtig ist, ist das Zwischenmenschliche. Andi ist immer aufgestellt und geduldig gewesen. Ich kann ihn wirklich jedem empfehlen, der schnell und sicher durch die Autoprüfung kommen will.


Datum: 12.11.2013

Super Fahrlehrer!! Het Gedold ond esch mega Zueverlässig ! :))


Datum: 10.11.2013

Super Fahrlehrer, hed mi sehr guet ufd Prüefig vorbereitet und die Sache woni ned so guet ha chönne immer wieder wiederholt bises den klappet het! Sehr empfehlenswert!


Datum: 18.09.2013

Er ist sehr, sehr empfehlenswert. Super Fahrlehrer! :-)


Datum: 11.09.2013

De Andy isch en super ahgnehme und mega liebe Fahrlehrer wo immer zumne Scherz ufgleit isch. Sini Pflichte als Fahrlehrer nimmter aber sehr ernst und isch immer zueverlässig. Er weiss gnau uf was er muss luege und chan der alles sehr schnell und verständlich bibringe! Dank ihm hani d fahrprüefig gad bim erste Mal bestande. Chani nur wiiterempfehle! :)


Datum: 23.07.2013

Es isch relativ eifach. Wenn ihr wend euchi Autoprüefig mache, denn nämmed de Andi als Fahrlehrer! Ich bin jedes Mal gern zu ihn gange. Mir händs immer super gha mitenand. Er kennt s Prüefigsgebiet perfekt und seit dir uf was du muesch luege. Dank ihm han ich Prüefig bim erste Mal bestande.


Datum: 06.06.2013

Bewertungen von Michelle Koller

Er ish ehn super fahrlehrer :) er hed ehn super geduld und erchlert der dsache so oft wies halt bruchsh :) es ish eh super ziit gsih und mi hends immer lushdig midenand gha au wens mal ned so klapped hed mit ehm richdig fahre :) dank ihm hani jetz prüefig bim 1 mal gshafft :) chan ihn nur witter empfehle :)


Datum: 01.05.2013

Bewertungen von Celine Zehnder

D'Fahrstunde hend immer viel Spass gmacht. De Andy isch immer ufgstellt und blibt ruhig au wenn mal öppis ned klappt. Er het mich sehr guet uf d'Prüefig vorbereitet, so dass ichs au grad bim erste mal bestande han. Isch e super wahl gsi. :)


Datum: 09.04.2013

Bewertungen von Tabea Bühler Lopez

De Andy isch en sehr guete Fahrlehrer, er isch immer sehr geduldig und au sehr nett und luschtig. Meh chan au guet mit ihm rede und ab und zue witzli mache, dur das wird s lerne au lockerer. Er erklärt d sache mega guet und wenns muess si au mehrmals :D Wenni nomol müsst wähle wür ich ihn gad nomol als Fahrlehrer neh, d fahrstunde hend würkli spass gmacht mit ihm ;)


Datum: 08.03.2013

Bewertungen von Seraina van Baar

André Burkhalter ist ein Fahrlehrer bei dem man viel lernen kann. Er ist sehr konzentriert bei der Arbeit, er lässt einem nicht im Stich (auch bei Selbstzweifeln), er muntert einen auf, hört zu, er versteht es etwas einfach zu erklären, man kann mit ihm lachen und er kann auch ganz schön böse dreingucken und schimpfen. Alles in allem war ich eine Schülerin, welche von Grund auf alles erlernen musste und habe es beim ersten Mal bestanden, obwohl ich mir fast: "in dHosa ghackt han"!! In diesem Sinne: ole ole auf Andi!!! *


Datum: 05.03.2013

Bewertungen von Angela Boppart

Super Fahrlehrer, kommt nicht aus der Ruhe und man lernt sehr viel :)


Datum: 04.02.2013

De Andy isch en super Fahrlehrer. Er het immer mega Geduld gha... und glaubet mer, met mer het er Geduld brucht. ;) Ich has vor allem cool gfunde, dass er alles met Humor gnoh het und vel glachet het... er isch aber au ide richtige Moment ernscht blobe! Ich chan de Andy nomme witerempfähle!


Datum: 28.01.2013

De Andy isch en sehr guete Fahrlehrer, bi dem d Fahrstunde immer viel Spass gmacht hend und au mal lustig sind. Dur das, das au ehner es kollegials Verhältnis isch nimmt mer d Sache au viel besser uf und s lerne macht au meh Spass. Er chan eim d Sache sehr guet erkläre und het au immer es Bispiel mit sim Spielzügauto oder anhand vo Grafike, was eim s Verständnis bringt für d Manöver. Ich chan ihn jedem empfehle wo d Fahrprüefig mache will. Bin dank ihm bim erste Mal ohni Problem durecho.


Datum: 16.12.2012

Ich find de Andy isch en super Fahrlehrer. Mer chunt schnäll vorwärts und lernt viel bi ihm. Er hollt eim ab und oft überzieht er bi de Fahrstund au. Witer isch er sehr spontan, mer findet schnell en Termin wo beidne passt. De Andy isch en soziale und fründliche Mensch. Mer merkt, dass er gern Fahrlehrer isch. Mir hend d Fahrstunde sehr viel Spass gmacht.


Datum: 21.10.2012

De Andy isch en super Fahrlehrer! Er bewahrt i jedere Situation d`Rueh und erklärt d`Sache gern mehrmals, wenns immer noni wett klappe. Während de Fahrstunde lernt mer sehr viel und er git gueti Tipps mit uf de Weg. Ich chan ihn nume wiiterempfehle.


Datum: 04.09.2012

De Burki isch eine wo immer guet glunt isch und ned usrüeft wenn mer mal en Fehler macht. Er isch meh so eine wo denn eifach drübert lached und eim guet erklärt was mer falsch gmacht het und was mer snegst Mal besser mache sett. Sind immer sehr amüsanti Fahrstunde mitem gsi und han dank ihm au grad bim 1. Mal bestande^^ Er isch sehr z empfehle :D


Datum: 22.07.2012

Bewertungen von Michelle Wirz

De andy isch en topmotivierte fahrlehrer, er isch i jedere fahrstund super gluunt und chan eim Wahnsinnig motiviere. Au wennd mal en fehler machsch bliibt er glasse und geduldig und erchlärts der so vill Mal bis es denn au würkli tscheggt hesch :D dank ihm Hanich grad s erste mal bestande, er bereitet eim Super uf prüefig vor!


Datum: 18.05.2012

Bewertungen von Fabian Engesser

Mitem Andy machts fahre richtig spass, er ish immer ruhig und gelasse und wend öpis falsch machsh, nimmt ers mit Humor. Wirsh ufjedefall nie agshraue oder ähndliches und lehrsh au sehr guet bi ihm :D Nur z'wiiterempfehle!


Datum: 16.05.2012

Bewertungen von Fabian Schwager

Super Fahrlehrer. Bleibt immer ruhig und freundlich.Erklärt einem die Fehler, die man gemacht hat, immer exakt, damit man sie ein zweites mal vermeiden kann.


Datum: 27.04.2012

De Andy isch sehr geduldig und erchlärt eim alles sehr guet (au 100 Mal wenns si muess!). Er chan eim immer motiviere und bringt eim s'Auto fahre mit viel Humor bi. Mitem Andy isch mir eifach ufem guete Weg zu de Autoprüefig:)


Datum: 25.04.2012

Super Fahrlehrer! Hät immer Geduld gha und hät alles guet erchlärt :)


Datum: 24.04.2012

De Burki isch ä geduldige, stabile und humorvoue fahrlehrer. Wenns eim stinkt odr me Angst hett, de chaner eim motiviere, we me mau nid so fahrt wie me eigentlech sött de schrisst er eim o nid dr Chopf ab sondern erklährts eim so, das me äbe de drus chunnt. Ganz klar auso: We me bim Burki iz Outo hocket, de chunnts eifach guet!


Datum: 20.04.2012

Bewertungen von Severina Fischer

De Andy isch en sehr geduldige Fahrlehrer und ich han grad bim erste Mal bestande :). Ich chan ihn nume wiiterempfehle.


Datum: 19.02.2012

Bewertungen von Sandra Stierli

De Andy isch wörki en top Fahrlehrer:) Wemmer mal met ergendwas Müeh het weisser emmer wie helfe ond er het au emmer Gedold, wenn mal was ned grad klappt.


Datum: 13.02.2012

Ich chan de Andy nume witerempfähle. Immer e ruihgi Seele au wenn mal öpis ned wet klappe. Er bringt eim alles immer top übere und isch immer zueverlässig! Ächt er isch top!


Datum: 08.02.2012

Han sit 2wuche d autoprüefiig und bem 1.mal bestande dank em andy! :) Machd sehr spass mit ihm und er chas züg guuet erchläre und het au vell geduld wenns mal gad ned so klapped :)


Datum: 30.10.2011

Bewertungen von Fabian Stenz

Super Fahrlehrer. Kam beim ersten mal ohne grosse Probleme durch. Bleibt immer ruhig und konsequent.


Datum: 24.10.2011

Super Fahrlehrer! Kann ich jedem weiterempfehlen. Bleibt immer ruhig und gelassen und gibt einem super Tipps mit auf den Weg. Hat auch immer mal einen guten Spruch auf Lager, was das Fahren lernen viel weniger trocken gestaltet =)


Datum: 12.10.2011

Sehr guter Fahrlehrer mit viel Geduld. Er ist sehr flexibel im Bezug auf die Fahrstunden. Prüfung beim 1. mal fehlerfrei bestanden. Kann ihn reinen gewissens weiterempfehlen.;-)


Datum: 04.10.2011

Bewertungen von Kim Zollinger

Super Fahrlehrer! Chani numä wiiter empfehle! Er hät sehr viel Geduld und seit der sache immer und immer wieder au wenn ers scho x-mal gseiit hät! Ich bin ihm sehr dankbar, dank ihm haniis gschafft bim 1. Mal z'bestah!


Datum: 08.09.2011

Bewertungen von Sven Wagner

Ein sehr guter Fahrlehrer, er hat mir alles sehr gut beigebracht und viele nützliche Tipps gegeben.


Datum: 31.08.2011

Sehr netter, hilfsbereiter und geduldiger Fahrlehrer. Bringt einem das Fahren sehr verständlich rüber. Bin sehr zufrieden und kann diesen Fahrlehrer nur jedem weiterempfehlen!


Datum: 29.08.2011

Bewertungen von Dimitri Lätt

Supergenial! Wenn einer in der Nähe Zufikon einen Fahrlehrer sucht, nimm einfach Andi. Er ist extrem flexibel und du wirst nie am Samstag Morgen nach dem Ausgang um halb8 eine Fahrstunde haben, da er nie auf 2 Wochen hinaus verbucht ist. Seine Stundenplanung ist super. Zudem erklärt er alles ausführlich und ist sehr komptetent. Das Auto ist cool und immer gut gepflegt. Es hat viel Spass gemacht bei ihm zu lernen und ich habe mein Ziel erreicht. Von Vorteil war auch, dass es kein Lehrer-Schüler verhältnis war, er war mehr ein Kollege, der Anweisungen gab. War eine coole Zeit mit ihm. Viel Spass wenn ihr ihn kennenlernen dürft! Und wenn ihr euch mühe gebt schafft ihrs auch beim ersten Mal ;o)


Datum: 18.04.2011

Das Lernen mit Andi hat mir in jeder einzelnen Fahrstunde unheimlich grossen Spass bereitet. Interessante Gespräche - nicht nur über den Strassenverkehr - wie auch die Geduld und die immer gute Laune von Andi machten jede Fahrstunde zu einem kurzweiligen Vergnügen. Besten Dank für die Stunden und weiter so. Stephan


Datum: 10.04.2011

Ich wür de Andy, wenich nomal müesst afah, gad wieder neh as Fahrlehrer, denn er isch immer guet glunt, ruhig, geduldig, erklärt und wiederholt dir alles au gern nomal es vierts Mal, (obwohl mes scho lang sött wüsse:D), und schaffts, eim immer wieder z motiviere zum wieterzmach. Au ischer sehr flexibel was Ort und Ziet vode Fahrstunde abelangt und er freut sich mit dir, wenn du d Prüefig bestande hesh:).


Datum: 05.04.2011

Die Fahrstunden waren super. Effektiv und vorallem Zielorientiert - bestehen der Autoprüfung beim 1. Mal. Und das hat super geklappt. Dank seiner ruhigen, lustigen Art hat jede Stunde Spass gemacht und war kein 'Chrampf'. Ein grosses Danke & Burkis Fahrschule ist nur weiter zu empfehlen!!!


Datum: 04.01.2011

han mer es ziel gsetzt und mit de hilf vom andy gnau chönne iihalte :) er isch immer motiviert und sisch würkli aagnehm bi im fahrstunde zha :) mer chunt schnell vorwärts und er chan eim au zimli guet iischätze au fürd prüefig find ich jetz^^ bin erste mal bestande 2mönet durechoo alles tip top gloffe :))) chani nur wiiiterempfehle ^^ danke nomal :))


Datum: 18.12.2010

Hey isch super gsi, bim erschte mal mal bestande. DFahrstunde mitm Andy sind immer Agnehm gsi, isch immer guet druf. =) Würd en jedem witerempfele. Din Nachbar =P


Datum: 10.12.2010

Sympathisch, kompetent, fair, flexibel, vertrauenswürdig, tolerant und unkompliziert. Weiss zudem sehr gut, mit der jeweiligen Tagesform des Schülers / der Schülerin umzugehen und sich ihr anzupassen. Top.


Datum: 21.11.2010

Super Fahrlehrer! Das ganze fängt schon bei der Webseite an: Alle Infos, wie die Ausbildung abläuft sind übersichtlich auf einer Seite zu finden (http://www.burkis-fahrschule.ch/weg_zum_fuhrerschein.html). Das Ende sind die Kurse, nach der bestanden praktischen Prüfung: Alle Informationen zu den Kursen und sogar eine Liste aller Organisatoren ist auf der Page zu finden (http://www.burkis-fahrschule.ch/fahrausweis_auf_probe.html). Die Kontaktnummer ist jederzeit erreichbar und man kann auch kurzfristig eine Stunde planen. Das Auto ist einsame spitze. Es ist zum lernen perfekt, weil es von der Grösse her genau dem "standard Mittelklasse Wagen" entspricht und dadurch alle Beispiele aus den Kursen und Lehrgängen ohne spezielle Änderungen nachvollzogen werden können. Bei kleineren Wagen ist der Einschlag kleiner und daher muss anders gelenkt werden, was das ganze unnötig erschwert. Das Auto war immer auffallend sauber. Auf meine Wünsche (abholen bei der Arbeit, bestimmte Routen oder Manöver üben) wurde immer eingegangen. Ich habe durch das auffällig ruhige und angenehme Klima die Prüfung im ersten Versuch bestanden. Das Buch mit den Beispielen, welches als Vorlage diente, müsste obligatorisch sein für alle Fahrlehrer! Vielen Dank, weiter so (Mein Bruder folgt in wenigen Tagen :))


Datum: 19.10.2010

Also. de Andi ish eifach de besht. Er het mir s auto fahre so liächt, schnell und lushtig bipracht, dass es e gut usecho ish. Es ish immer mega lässig mit ihm gsi. Merci vill mal Andi!


Datum: 27.09.2010

Andy ist ein sehr kompetenter und sympathischer Fahrlehrer. Er ist sehr flexibel was die Zeiteinteilung der Lektionen betrifft. Er kann die Theorie sehr gut mit der Praxis verbinden und dem Fahrschüler weitergeben. Die Fahrstunden waren niemals langweilig und bei jeder Lektion lernt man etwas neues dazu. Ich kann Andy uneingeschränkt weiterempfehlen!


Datum: 21.09.2010

Hüt han au ichs s erstä Mal gschaft in Wettigä d Prüefig z'bestah! Dä Andy isch en super Fahrlehrer wo immer mega viel Geduld und Verständnis hed wenn au öpis zum 100 Mal nöd klappet =) Er isch immer mit mit sehr viel Motivation ad Fahrstunde ane und hed d'Sache mega guet erklärt au wenn villicht scho zum 10. Mal ;-) D'Fahrstunde mit ihm sind aifach immer mega luschtig gsi! Dankä viel viel viel mal Andy für die mega coolä Fahrstundä mit dir. Ich bin uh froh, dassis jetzt au no gschafft han! Wird jedoch d Fahrstundä mit dir vermissä ;-)


Datum: 28.06.2010

Ich bin sehr zufrieden.


Datum: 15.05.2010

Danke em Burki han ichs gschafft bim 1. Mal z'Wettigä z'bestah. Wi er selber gseit het, bin ich am aafang scho fascht en hoffnigslosä Fall gsi abr er isch immer ruhig bliibä au wenn ich zum bispil zum 100mal dä Siiteblick vergessä ha ;-) D'Fahrstund hend immer Spass gmacht und er het immer gueti Luunä gha, dass het eim agsteckt =) Aso ich chan en würkli nur wiiterempfehlä! Danke vil mal! =)


Datum: 28.04.2010

So, hüt hanis au gschafft und bi durecho! De Burki het mir s Autofahre mit sehr viel Geduld und Freud bibracht und i bi immer gärn id Fahrstunde gange. Er isch sehr ufgstellt und freut sich mit eim wenn mer öppis guet gmacht het au wenns nur en Chlinigkeit isch. Das het mi immer wieder mega motiviert. Ich cha ihn würkli nur wiiterempfehle! Danke viel Mal für alles! :)


Datum: 19.02.2010

D'fahrstunde bim Andy sind super gsi!er hets gschafft bi mir als strassemuffel d'freud am autofahre z'wecke=).Sini Tipps sind goldwärt und er erklärt au nachem 10.x no geduldig,was das ez mit de kupplig so uf sich het. Er isch immer uh ufgstellt gsi&bliibt au bi doofe fähler ruhig und erklärt halt nomal,wie dass mers gschickter astellt;o).bin uh häppy hani min uswiis ez im sack,wirde aber d'fahrstunde fascht chli vermisse.MEEERCI vill mal für alles!!


Datum: 18.02.2010

Bim Andy hani sehr vieles glernt. Bi ihm hetmer gmerkt, dass er sich für de schüeler interessiert, und au mega freud het, wenn de schüeler was guets macht. De Andy isch für mich immer en ufsteller xi. Er isch cool und sisch immer lustig. I chanen uf JEDE FALL witerempfehle. er isch echt de BEST. Ich dank der viel mal Andy...dini Geduld, dis Vertraue... mach so witer!


Datum: 14.02.2010

super Fahrlehrer, jung, ufgstellt, git immer super tipps, hammer auto, innerhalb kurzer ziit hetter mich fahrtüchtig gmacht. priis - leistigsverhältnis stimmt. eifach top und wiiterempfehlenswärt.


Datum: 09.02.2010

Hallo zämä! Dario chader nume recht geh!!!! Han bim André mit de Fahrstunde ahgfange und erfolgriich am 05.02.2010 bim erste Mal bestande! Jede seit wener bestande het, dass sin Fahrlehrer guet isch, aber de André isch's wüklich! :D ! Er het vor allem mega mega mega vill Geduld und erchlert der öpis 20 Mal wenns sii muess. Hauptsach du hesches irgendwenn im Griff und muesch nur 1 Mal at Prüäfig. Mit de Tipps woner dir git chasch eigentli fast ned schlecht fahre!!!! Und übrigens, woni mit de Autoprüäfig fertig gsie bin, het de Expert gseit, mer hegi gseh dasi e gueti Fahrusbildig heg dörfä gnüsse...... DAS seit glaubs alles über de Andy!! :D Nomal merci Andy isch wüki de hammer gsie! Lg Etna


Datum: 08.02.2010

Ein super Fahrlehrer! Immer positiv, ruhig und gut gelaunt. Die Fahrstunden haben immer Spass gemacht und wenn mal etwas nicht geklappt hat, dann konnte Andi mit wenigen Worten wieder motivieren. War einfach toll! Danke Andi!


Datum: 25.01.2010

Hallo Andy Also eins vorweg: Wer einen wirklich tollen Fahrlehrer sucht, liegt bei André Burkart genau richtig. Ich kann mir nicht vorstellen, dass ich jemand anderen gefunden hätte, der mir das Auto fahren so gut bei bringen hätte können, wie André. Auch wenn man nicht alles von Anfang an gleich versteht, erklärt André einem etwas auch zum 20sten Mal. Er gibt sich sehr viel Mühe und ich habe mich kein einziges Mal unsicher gefühlt bei dem was ich machte. Zu allem hin, durfte ich fast zu jeder Tages- und Nachtzeit in die Fahrstunden. So war es möglich trotz unregelmässigen Arbeitszeiten, regelmässig in die Fahrstunden zu kommen. So darf ich mit Freude sagen, dass ich dank André die Autoprüfung vergangene Woche beim 1. Mal bestanden habe. Ich schaue mit vielen guten Erinnerungen auf unsere Fahrstunden zurück. Ich werde sie sogar ein wenig vermissen. An dieser Stelle möchte ich mich noch einmal ganz herzlich für alles bedanken. Liebe Grüsse Dario


Datum: 15.12.2009

So, au ich han d Prüfig bim 1ste mal in WETTIGE bestande.. das söl öbis heisse. De "Ueli" isch top motiviert, ganz en flotte, er dut guet erkläre und isch vorallem total flexibel was Termin & Ort abelangt, was isch sehr sehr schätze! Prise sind total fair und s Geld isch bi ihm wüki guet investiert.! Scho elei de Alfa isch natürlich en Grund zum Ueli z ga.! Er isch au immer super usgrüstet mit Evian und Huestezältli. Was wöttmer meh? Mach wiiter so Ueli.!! Nicoletta1


Datum: 07.12.2009

hallöchen... ben so happy dasi dprüefig höt (bem 1. mol) bestandä han. ich hans super gfonde be der. du hesch emmr geduld gha, alles tip top und verständlich erchlärt und dezue chont no dass d stundene emmr loschtig gsi send. Mach eifach so wiiter... vell erfolg und lg amanda


Datum: 14.11.2009

ich habe ca 3 monate bei burkis fahrschule autostunden genommen. ich bin an der prüfung genau so gefahren wie er es mir beigebracht hat, und bin das erste mal schon durchgekommen. die fahrstunden machten mir immer sehr viel spass, da er echt nett ist und sehr viel geduld zeigt :D also, Burki's the best!!!


Datum: 01.07.2009

Soo jez han's au ich no gschafft da entlich e Bewertig abzgeh!Sorry Andy dases so lang gange isch, aber sit ich mini Autoprüefig (bim erste Mal(!)) bestande han, beni halt so vill am umefahre gsi... Und a alli wo das läsed,au ich duen de Andy gern allne witerempfehle!Han mi eigentli immer uf dFahrstunde mit ihm gfroit,will's immer amüsant gsi isch und ich sehr schnell bi ihm glernt han! Also a all wo en Gegepol zu ihrne "'ungeduldige,ängstliche,umemulende und 'meined sie wüssed alles no besser obwohl dFahrprüefig scho 30 Jahr zrugglit'- Eltere" sueched, ligged bim Andy genau richtig! vill Spass mitem Alfa!! und übrigens gaht es Grücht ume dass sich de Herr Burki en Mini cooperS wett zuedue.........


Datum: 17.06.2009

Salu Andy Be emmer no so happy drüber dassi mini Pruefig bim 1. Mal bestande ha - Chann dich würkli mit guete gwüsse wiiterempfehle, du besh drum immer super ruehig gsi i de fahrstund und händs au wörkli emmer loschtig gah, au wenn ich mängish chli muesam gsi be mit mine velle frage, hesh du emmer gedold gha und mer alles erklärt. Ish wörkli en super entscheidig gsi. Du besh mich emmer öberall go abhole! Han mini Stunde flexibel mit dir chönne abmache, du hesh praktisch immer irgendwie öbis chönne organsiere dass mer denn chönnt go fahre wenn ich Ziit han gha :) I danke der für all dini Gedold und wünsch der wiiterhin vell jungi Lüüt wo bi dir chömmt go fahre ;) Alles Gueti för Zuekunft, Din Joel ;)