Fahrschulen, Fahrlehrer, Verkehrskunde und Nothelfer in Zürich, Bern, Basel, Winterthur, St. Gallen, Luzern und Solothurn. Jede Fahrschule mit Preisen und Bewertungen.

Der Schweizer Fahrlehrervergleich

Bewertungen für Fahrschule Schmid Patrick


Datum: 22.12.2016

Liebe Patrick Als ersts mal sorry für de verspöteti Iitrag... Ich möchti dier numal ganz fest Dankä säge, für die super lernriiche, spannende und immer lustige Fahrstunde! Du hesch mich Top gfühert während de Fahrstunde wie nachär au dur Prüefig. Du bisch sehr empathisch, bisch wahsinnig geduldig, hesch immer es offnigs Ohr und was eigentlich s wichtigste isch...Du bisch bi jedere Fahrstund mit vollem Härze debii!! Ich wirde di uf jedefall wiiterempfähle, Top Fahrlehrer!! Ich wünsche dier wiiterhin ganz en gueti Ziit. Liebs Grüessli Ladina


Datum: 21.11.2016

Ich kann die Fahrschule Schmid für alle weiterempfehlen, welche einen motivierten, professionellen und freundlichen Fahrlehrer suchen. Die Fahrstunden waren stets interessant gestaltet. Der Lernerfolg durch Patrick's professionelle Ausbildung ist sehr gross. Mit freundlichen Grüssen Patric


Datum: 07.07.2016

Lieber Patrick Herzlichen Dank für deine Unterstützung in der Umsetzung für meinen ehrgeizigen Motorradtraum :) Deine Fahrstunden sind einfach toll, lehrreich und mit viel Humor, Geist und pädagogisch wertvollen Tipps gestaltet. Du machst deinen Job mit viel Herzblut, was man in jeder Sekunde spürt. Es macht einfach Spass und ist eine wahre Freude so unterwegs zu sein - Danke! Gerne empfehle ich dich weiter. Liebe Grüessli und wiiterhin gueti Fahrt Kathrin

Dieser Fahrschüler hat auch einen Fahrprüfungsbericht geschrieben: Schwächen erkennen, akzeptieren und dann üben


Datum: 29.05.2016

Ich han en super Zit mit dir gha. Nonimol so lang her hätti mer ned chöne vorstelle das ich allei cha Auto fahre. Super Fahrlehrer, verständinissvoll und definitiv empfählenswert :-)


Datum: 12.05.2016

Danke vill mol Patrick :) Dini Motorrad-Fahrstunde sind sehr guet und abwechsligsrich gsi. Dank dine Tips hani mi chöne super uf die praktischi Prüefig vorbereite. Ich han richtig gmerkt wie ich mich nach jedere Stund verbesseret han. Gruess Pascal H


Datum: 19.04.2016

Patrick ist ein Multitalent. Seine Fahrstunden waren immer sehr unterhaltsam und lehrreich, er hat stets den passenden Ton gefunden und zudem waren die Stunden auch pädagogisch noch sehr wertvoll. Ich würde die Fahrausbildung sofort wieder bei ihm absolvieren!


Datum: 18.12.2015

Hallo Patrick Au vo mer nomol es riise Dankeschön für dini Geduld und die tolle Fahrstunde. Ich chan ihn euch nur wiiterempfähle. Me het garantiert immer öbbis z lache mit ihm. Er nimmt sich ziit, het immer es offnigs Ohr. Nach de Fahrstund duet mer immer nomol mit ihm s Erläbte bespreche und neui Ziil setze. Er isch eifach super. Vor allem für all die wo vellecht chli schusselig sind (wie ich) oder angst vor em Autofahre händ. Allne ganz vell Spass in de Fahrstunde bi ihm


Datum: 10.12.2015

Hei Patrick Im Nachhinein nomol viele Dank für dini Unterstützig und Geduld. I ha sitt de Prüefig scho es paar mal gmerkt wie guet dini Tipps funktioniere wenn ich elei im Auto hocke und natürlich hani nonig alles vergesse wod mer biprocht hesch. Uf de Autobahn NIE ufd Brems! :DDD Wiiterhin viel Erfolg mit dine Schüeler Gruess Timo


Datum: 08.04.2015

Bewertungen von Philippe Sager

Nach einigen bequemen Einführungsstunden, Ist meine Nervosität nach und nach verschwunden. Patrick hat mir meine Angst vollständig genommen Und ich fuhr schon nicht mehr so ganz benommen. Schritt für Schritt habe ich von ihm gelernt Und vom amateurhaften Fahren entfernt. Ob vorwärts, seitlich oder rückwärts einparkieren, Ich liess mich nicht mehr so schnell verwirren. Innenspiegel, Aussenspiegel, Rückblick und Blinken, Ich liess mich immer geschmeidiger in den Fahrersitz einsinken. Rückwärtsfahren, Autobahn und Einspuren, Es gab immer weniger Korrekturen. Schliesslich war ich prüfungsreif, Ich sah am Horizont schon den Lichtstreif. Die Prüfung wurde majestätisch gemeistert, Ich war absolut zufrieden und begeistert. Doch muss ich noch Etwas sagen zu Patricks Person, Er hat ihn absolut verdient, diesen verbalen Lohn! Ob als Mensch oder Fahrlehrer ist er richtig genial, Die Fahrstunden enden niemals fatal. Er gibt einem genügend Sicherheit Und man ist niemals einer Gefahr geweiht. So konzentriert und seriös Patrick auch ist, Manchmal erzählt er auch richtigen Mist! Er reisst gerne Mal einen derben Spruch, Da ginge manch weiches Herz sofort in Bruch. Er nimmt definitiv kein Blatt vor den Mund, Da wird es lustig und die Fahrt kunterbunt! Er ist nicht der Typ für einen langweiligen Monolog, Mit ihm wird es zum spannenden Dialog. Schlussendlich kann ich nur noch sagen, Da müsst ihr mich nicht zweimal fragen, Ich würde sofort wieder zu Patrick gehen, Denn nach seinen Fahrstunden bleibst du nicht stehen. Du lernst alles seriös und korrekt, Für meinen Geschmack war alles perfekt! Kleiner Schmedi alles Gute für die Zukunft, Lieben Gruss vom Grossen mit viel Vernunft ;)


Datum: 22.01.2015

Heii Patrick E be grad so happy, hani die Autoprüefig bestande :D !! E ha die Zit bi der ide Fahrschuel sehr gnosse, vor allem dini Kombination us Humor ond Lehre. Du heschs jo scho oft ghört, aber e schribes jetzt glich no einisch, wels eifach stemmt: Met dinere humorvolle, meeega gedoldige ond kompetänte Art chasch du dini Schüeler gekonnt ufmontere ond us sämtleche Hoffnigslosigkeite ond Tüfs usezieh- so wie au me emmer weder. Be der mega dankbar för die lehrrichi, abwächsligsrichi, herusforderigsrichi ond loschtigi Zit ide Fahrschuel! Alles Gueti witerhin bem Fahre. Liebi Grüessli Sabina


Datum: 19.12.2014

Ich kann Patrick als Fahrlehrer nur weiterempfehlen! Mit seiner lockeren Art gelingt es ihm sehr gut den Schüler zu erreichen, seine Kompetenz und Erfahrung ist unumstritten und seine Engelsgeduld bemerkenswert. Ich konnte von seinen Fahrstunden ungemein profitieren und habe die Prüfung beim ersten Mal bestanden. Neben hilfreichen Tipps und Tricks bleiben mir auch viele gute und lustige Gespräche in Erinnerung.


Datum: 24.09.2014

Hallo Patrick Uf dem Weg nochmal viele Dank, dini Tips und Tricks händs usgmacht. Alles esch guet gloffe ade Töffprüefig. Dini lockeri Art und de Humor send emmer en guete Wegbegleiter gsi und hend gholfe wenn au mal dLeistig sehr schwach gsi isch. Und natürlich hets au gholfe das du mich direkt ad Prüefig begleitet hesch. Das het nervosität chli verringeret. Also alles in allem en super Sach, leider han ich bereits alli andere Billetkategorie aber wenns nomal zu enere Prüfig chunt, besch du min Ma! Eifach nur zempfele... Gruess und velli neui Fahrschüeler Martin


Datum: 02.07.2014

Top Fahrlehrer, top Unterricht und top Vorbereitung auf eine problemlose Fahrprüfung!!! Patrick kann ich nur weiterempfehlen! Vielen Dank nochmals! David


Datum: 10.06.2014

Patrick ist ein sehr geduldiger Fahrlehrer, welcher immer mit viel Motivation in die Fahrstunde kommt, deshalb macht das Auto fahren auch wirklich Spass! Sein Wissen und seine Erfahrung bringt er extrem gut rüber und viele Tipps von ihm werde ich sicher noch öfters anwenden können. Auch der VKU ist richtig gut gemacht, überhaupt nicht langweilig oder eintönig. Neben seinem Wissen und seiner Fachkompetenz gestaltet er die Fahrstunden aber auch mit viel Humor - man hat immer etwas zu lachen und die Atmosphäre ist total entspannt und angenehm. Man merkt einfach, dass er den richtigen Beruf gewählt hat und ich würde ihn auf jeden Fall weiterempfehlen :-)


Datum: 16.04.2014

Patrick ist ein sehr kompetenter Fahrlehrer mit einer lebensfrohen Einstellung. Er ist unglaublich geduldig und verliert die Nerven auch bei mehrmaligem wiederholen von Situationen nicht. Die Fahrstunden sind nie langweilig, er lockert die Stunden mit seiner humorvollen Art auf und schaffte es mich stets von Neuem zu motivieren wenn ich den Kopf in den Sand setzen wollte. Absolut empfehlenswert für zielorientierte und unterhaltsame Fahrstunden!


Datum: 07.03.2014

Seine Art, wie er sich diesem Beruf hingibt, die Geduld, Fachliche Kompetenz, Humor, Diziplin... (ich könnte noch dutzende gute Eigenschaften aufschreiben), machen seine Fahrstunden immer Spass und lehrreich. Wer bei ihm lernt Auto zu fahren, wird dank seinem zielorientierten und locker gestalteten Unterricht die Prüfung gleich beim ersten Anlauf bestehen, keine Zweifel. ich kann leider nur 6 Sterne wählen, würde 10 geben :)


Datum: 05.07.2013

Patrick hat mich optimal auf die Autoprüfung vorbereitet. Die Fahrstunden waren immer sehr lehrreich und genau meinem Tempo angepasst. Die geduldige und humorvolle Art von Patrick habe ich sehr geschätzt. Ebenfalls war ich froh, dass die Termine flexibel gestaltet werden konnten und er immer pünktlich und zuverlässig war. Ich kann die Fahrschule von Patrick Schmid jedem weiterempfehlen!


Datum: 17.04.2013

Sehr kompetent und humorvoll. Patrick findet immer die richtige Mischung aus Humor und einer gewissen Strenge. Er bereitet dich optimal auf die Prüfung vor.


Datum: 19.02.2013

Sehr lehrreiche und unterhaltsame Fahrstunden. Empfehlenswert für alle Neulenker in der Region Aarau!


Datum: 04.11.2012

Hoi Patrick Nochmals vielen Dank für die tollen Fahrstunden und Begleitung bis zur Prüfung. Es hat mich viel Kraft und viel Energie gekostet, aber wie Du ja weisst, es hat sich gelohnt. Mein Feedback an Dich; mach weiter so, bleib immer aufgestellt und humorvoll!! Das macht Dich sympatisch... Heb sorg und bis bald Ralph


Datum: 26.09.2012

Suchsch ehn guete Fahrlehrer, wo au mol ehn Fehler mit Humor cha näh den bisch bim Schmid Patrick a de rechtige Adresse. Es het riesig Spass gmacht mit ihm as Ziel z cho mit sehr positivem endi. Für de super, empfelendswerti fahrlerer Patrick Schmid " Daumen nach oben"


Datum: 31.08.2012

Patrick ist ein echter Profi, der weiss, worauf es ankommt. Die kompetente Motorradausbildung, mit einer Prise Spass angereichert, hat mir viel gebracht.


Datum: 06.08.2012

Bewertungen von Léopoldine van Molenberg

Patrick's fröhliches Wesen nimmt auch dem grössten Fahrmuffel die Fahrangst weg. Er fordert viel aber überfordert nie, lehrt dir sportliches Fahren bei aber stets deinem persönlichen Rhythmus angepasst. Die Fahrstunden machen wirklich Spass, nicht zuletzt weil Patrick Geduld UND Humor hat. VKU kann ebenfalls bei ihm gebucht werden, was ich jedem nur wärmstens empfehlen kann. An dieser Stelle möchte ich mich nochmals herzlich bedanken.. Ich werde unsere Stunden fast ein wenig vermissen!


Datum: 26.07.2012

Hallo zusammen, die Stunden sind sehr lernreich, Patrick ist immer top motiviert, organisiert und trotzdem streng wenn es sein muss =). So macht Autofahrenlernen Spass! Herzlichen Dank an dir Patrick! Liebe Grüsse aus den wuuuunderschönen Bündnerland =)


Datum: 27.06.2012

Die Fahrstunden waren immer sehr lustig und das Autofahren machte schnell Spass. Er war flexibel bei der Festsetzung der Stunden und immer pünktlich und motiviert. Nur zu empfehlen.


Datum: 15.05.2012

Bewertungen von Christoph Ammann

Patrick Schmid bietet den besten Fahrunterricht, den ich kenne. Ich habe nach meinen Ausweisen B und C (früher und anderswo) mit Patrick Motorradkurse (A1) und Fahrstunden (A) gemacht und kann von allerbestem stufen- und zielgerechtem Training berichten. Besondere Stärken sind die ganzheitlichen, durchdachten Trainingskonzepte (Fahren hat viele Aspekte...) und das ausgewogene, methodisch und didaktisch ausgereifte Instruktionsverhalten. Dazu kommen Patricks Begeisterung und Humor: Absolut empfehlenswert!


Datum: 18.01.2012

Ich kann die Fahrschule Schmid bestens empfehlen. Die Fahrstunden waren immer sehr lehrreich, interessant und humorvoll.Herzlichen Dank. Lg Lena


Datum: 29.12.2011

Patrick ist ein sehr kompetenter und geduldiger Fahrlehrer, der individuell auf jeden Schüler eingehen kann und einen optimal auf die Prüfung vorbereitet. Dank seiner Hilfe und Unterstützung habe ich sie auch im 1. Versuch bestanden. Merci!


Datum: 25.12.2011

Auch ich genoss eine super Ausbildung bei Patrick. Sehr kompetent, immer amüsante Stunden und Prüfung beim ersten Mal gepackt- all dies spricht für den Unterricht bei Patrick. Nur zu empfehlen... Regards


Datum: 08.12.2011

Bewertungen von Lars Walther

Super Fahrstunde gsi! Be emmer gern id STond cho! Emmer en guete Spruch uf Lager und topmotiviert! Chani nur wiiter empfähle!


Datum: 01.12.2011

De Patrick isch en sehr kompetente Fahrlehrer, met vel Geduld und Ruhe. Dank ihm hani sehr vel chönne lere und ich chan au säge dass mer alles duregnoh hend ;)Nach jedere Stuend hani öppis neus gwüsst.. Die Fahrstunde hend immer sehr vel Spass gmacht, mer hends au immer lustig gha:D S'beshte zu Schluss: han bim 1. Mol bestande!!!!!! :D Danke vielmol!!!!


Datum: 24.10.2011

Super isches gsi be der ;) sympathisch loschtig und immer top motiviert, so wies muess sie ;) Lg Stomaci


Datum: 18.06.2011

Ich bin 54 Jahre alt und war nur bei meiner Hochzeit genau so aufgeregt wie vor der Töffprüfung, die ich absolviert habe. Dank den praktischen Tipp’s und Tricks, sowie den moralischen und psychologischen Unterstützung vor der Prüfung, konnte ich diese sehr gut meistern. Ich kann Patrick nur weiterhelfen und danke ihm.


Datum: 01.03.2011

Ich kann diese Fahrschule nur weiterempfehlen. Habe mich während den Stunden immer wohl gefühlt, durch seine freundliche und gespärchige Art war es während dem Fahren nie langweilig. Ich habe zwar den VKU nicht bei ihm gemacht, aber habe während den Fahrstunden viel mehr an Theorie gelernt als im Kurs selber. Mit seinen Tipps und Tricks wird man gut auf die Prüfung vorbereitet.


Datum: 17.02.2011

Ein sehr guter Fahrlehrer. Die Stunden immer mit sehr unterhaltsam und lehrreich. Neben guten Gesprächen gabs auch immer gratis Theorieunterricht dazu bei dem ich nebenbei im Fahren bestimmt doppelt soviel gelernt habe wie im VKU bei Florin. Ich habe die Fahrprüfung mit 19 Fahrstunden beim ersten Anlauf bestanden. Patrick wurde mir von einem Kollegen weiterempfohlen und ich persönlich kann ihn auch nur weiterempfehlen. Merci villmal Patrick witer so - mir gsend eus uf de Strass ;) Liebi Grüess Moritz


Datum: 27.12.2010

Heyy Patrick Jetz beni au no dezue cho, öpis z schribe xD Danke für die kompetente ond guete Fahrstonde. S het mer Spass gmacht ond eg werde dech secher wiiterempfähle.


Datum: 14.12.2010

Metem Patrick werd jedi Fahrstund zumne luschtige ond super positive Erläbnis! Zu dem äne chunnt au, dasmer schnäll und gezielt die verschidene Manöver lehrt ond sie denn au umsetze lehrt. Sehr empfählenswärt!


Datum: 11.12.2010

Hallo zusammen Ich kann allen die Fahrschule Schmid bestens empfehlen. So macht Autofahrenlernen Spass; lehrreich, interessant, motivierend, humorvoll, top organisiert; dies ein paar Adjektive, welche in jedem Fall auf eine „Ausbildung zum Autofahren“ bei der Fahrschule Schmid in Aarau zutreffen. Dazu gehört natürlich auch der spannende VKU-Unterricht. Ich möchte dir, Patrick, nochmals herzlich danken für die super Ausbildung. Gruss Iwan


Datum: 07.12.2010

Hallo Patrick, wenn hemmer den die next Fahrstund abgmacht :P haha? Isch würkli jedes Mol de Hammer gsi bi dir! Het immer Spass gmacht und dazue hani no ganz viel glehrt. Uno due tre, don't forget it :P! Eifach nur zum witer Empfehle!! Danke nomal für alles und ich wünsch dir no ganz gueti Zit mit dine neue Fahrschüler :P! Nexti 20min Zitig, hörst du von mir haha :P!!


Datum: 07.12.2010

wäär freud wett ha und gliichtzitig wett autofahre lehre, ishc bim patrick genau richtig! er erklärt der alles mit sinere fachkompetenz in ruhe und hett vell geduld mit der. wenn er mal ned chan hett er meistens sin Stellvertreter de dani wo das au super macht. De patrick ishc immer guet druffe und wenns bruucht git er dir au en ruck nachher bisch aber weder ufem richtige weg (rede us erfahrig :D) de patrick chan mer nume wiiter empfählee beste woo gits :D


Datum: 10.11.2010

Hallo Patrick. I han der no es grosses Lob för dini Arbet welle usspräche! D'Fahrstunde händ immer Spass gmacht, du bisch sehr kompetent und hesch au vil Geduld zeigt. Ich tue dich sowohl als VKU-Lehrer wie au als Fahrlehrer wärmstens wiiterempfähle! Ganz liebi Grüess :)


Datum: 14.10.2010

Ciao Patrick Di beschti Entscheidig för mini Autoprüfig esch gsi, dass i zu Der id Fahrstunde gwechslet han - so han i met Dine super guete Tipp's und vel Spass mis Autobillet uf ahieb bestande =) Möcht mi nomol ganz härzlich för die sehr lehrriche Fahrstunde bi Der & em Dani bedanke!! Werde die Stunde bi Euch fascht echli vermisse :( aber me gseht sech secher no, wenn mi Brüder weder id Fahrschuel bi Euch chonnt :) Werde Dech uf jedefall wieterempfehle!! Wünsche Der wieterhin vel Erfolg met dinere Fahrschuel =) Grüssli Jeanine


Datum: 20.09.2010

I cha de Patrick jederziit wiiterempfähle. Dank ehm hani in chorzer Ziit ofne professionelli Art ond Wiis glehrt, wie metem Töff rechtig omzgo esch. Patrick, danke ond wiiterhin viel Erfolg. Ivo


Datum: 23.08.2010

Ein Fahrlehrer aus Berufung: motivierend, zielorientiert, fachkompetent und man erhält an den Lerntyp angepasste Fahrstunden!!


Datum: 04.07.2010

Hey Patrick! Merci vell mol för die lehrriche, tolle ond loschtige Fahrstonde. Besch en super Typ. Has sehr gschätzt, dass wenns emol ned klappet het du mech met ufmonternde Wort dezue brocht hesch weder possitiv z dänke. Danke der au för die velli Gedold wod met mer mängisch brucht hesch. Besch eifach en super Fahrlehrer ond werd dech secher wärmstens wiiterempfähle. Mach bitte wiiter so! :) Grüessli Kathrin


Datum: 03.07.2010

Gute und sorgfältige Vorbereitung im Prüfungsgebiet. Klare Struktur in den Fahrstunden und gute Organisation.


Datum: 02.07.2010

Sali Patrick! I hans glaub immer noni ganz realisiert, das ich ez wörkli alleige uf de stroos döf ume fahre, obwohl i de uswiis zuegschekt öbercho han... I wet diar nomol ganz herzlich för di tolli ziit danke! Du besch emmer ufgstellt gsi, au am morge früe^^ nd wenn emol öppis ned ganz eso klappt het we mer sichsc erwönscht het, denn besch du einem emmer met ufmunternde wort zur siite gstande. I muen säge i vermisse die unterhaltsame fahrstunde be diar ez scho, es esch eifach e hammer gsi. MERCI!


Datum: 27.06.2010

Esch e super Zit gsi. De Grondkors hed wörklich Spass gmacht ond sesch eim alles guet erchlärt worde. Sehr kompetänt, natürli bed zäme! :) Wörd de Kors sofort nomol be Euch mache ond chas au nor jedem empfähle! I ha vell chöne profitiere ond das merki au sälber jetzt bem fahre, ha vell meh vertroue in Töff. Merci no einisch!


Datum: 17.06.2010

De Patrick esch super Fahrlehrer, wie ich jetzt anhand vo de Motorradfahrstunde her chan säge. Er esch sehr kompetent, humorvoll, verständnissvoll und chan mega guet met de fahrschüeler omgoh. Ich wörde zom d'Motorradprüefig zmache weder zom Patrick goh, denn es het bem erschte mol klappet!


Datum: 14.06.2010

Pädi! Ich danke der, dass du met mer so gedoldig gsi besch nd din job wökli emmer super gmacht hesch! Au weti em dani danke, wo de pädi 2 mol vertrete het (de pädi esch halt scho de bescht, besch aber gaaaanz nöch anem gsi :D ). wenn er en fröndliche, ufgschtellte fahrlehrer sueched, dene esch d Fahrschule Schmid wärmschtens z empfele.


Datum: 14.06.2010

äusserst KOMPETENT, nett, aufgestellt, ...


Datum: 14.06.2010

KOMPETENT, freundlich, lustig, geduldig,...


Datum: 08.06.2010

sehr guter und netter fahrlehrer die stunden sind sehr lernreich und die verkehrssituationen werden gut erklärt. kann ich nur weiterempfehlen


Datum: 08.05.2010

hey patrick, au i has ändlech, dank der, gschafft :)! merci vellmol für dini geduld die du i jedi fahrstund metbrocht hesch..danke au für das du mir immer wieder muet geh hesch, dass au ich mini fahrprüefig cha bestoh... dinii stunde sind ned nur sehr lehrrich, sondern au immer sehr seeehr unterhaltsam ;) sogar im vku hesch du abwächslige und witzli mit ihne brocht, so dasses glaubs so ziemli niemertem langwilig worde esch und d'stonde wie im flug vergange send.. mercii für alles... und für die andere: nämed de patrick!!!!


Datum: 04.05.2010

au ich has doch no gschafft dank em patrick....=) merci vellmol för dini gedold ond dini meistens ufmonternde wort;)!!! Wenn öber en super guet gluunte und gschwätzige fahrlehrer suecht den escher bim patrick secher ade rechtige stell! er findet het emmer die rechtige wort gfonde onds au för mech verständlich chöne erkläre....nomol merci vellmol rahel


Datum: 15.04.2010

Super Fahrlehrer, sehr geduldig und immer für einen Spass zu haben :)) Obwohl ich Anfangsschwierigkeiten hatte, habe ich dann beim ersten Mal die Prüfung bestanden :) also wie gesagt immer sehr geduldig und sachlich erklärt was nicht gut war. Empfehlenswert!


Datum: 26.03.2010

Trotz meinem Gemurkse und regelmässigen Krisen der Unfähigkeit ist Patrick die Geduld selbst, immer ruhig, freundlich und aufgestellt und erklärts nochmals. Ich geb die Hoffnung noch nicht auf, irgendwann schaff ichs wohl doch noch - und mit wem, wenn nicht mit Patrick! :) Sehr sehr sehr empfehlenswert.


Datum: 22.03.2010

freundlich, humorvoll, aufgestellt


Datum: 18.03.2010

Hoi Patrick Es esch en lange weg bis zum führeruswis gsi viel gmurkst wurde ond alles aber trotzdem bim erschte mol dorecho, i dank der viel mol ond öbrigens wer en guete Fahrlehrer suecht de müender net lang sueche de Schmid esch es beste wos je jetz gits. :-) Gruess André


Datum: 14.03.2010

Danke für die tolle Betreuung und die amüsanten Unterhaltungen mit dir, Patrick. Es hat mir totalen Spass gemacht so Autofahren zu lernen. Ich kann allen nur empfehlen die Fahrschule Schmid zu besuchen. Danke nomol för alles! Gruss Dominik


Datum: 24.02.2010

I ha de VKU bim Patrick gmacht und au scho es paar fahrstunde gha. Sin vku esch wörkli lehrrich, interessant aber au unterhaltsam und kurzwilig gsi, d'stunde sind eifach a mer verbigfloge. und au d'fahrstunde sind immer lehrrich und lustig. de patrick esch wörkli en geduldige, sympathische und guete fahrlehrer. SEHR ZU EMPFEHLEN!!


Datum: 25.01.2010

Also de patrick esch besti fahrlehrer wo's je hets gits! :D ... nei esch wörkli super gsi met der, emmer lostig, schön gschmeidig ond au professionell! :) vo dem her chani, nei muessi de patrick als fahrlehrer eifach wiiterempfehle!!! Gruess RF


Datum: 04.01.2010

De Patrick chani as Fahrlehrer nome wiiter empfähle!!! D Fahrstonde send emmer abwächligsriich ond sehr lehrrich gsi! Er het mi super ofd prüefig vorbereitet, mer händs emmer loschtig gha ond i ha d prüfig bem erste mol bestande! Au de VKU woni am afang ned so gern gange be esch gar ned so schlemm gsi, wel de Patrick d lektione spannend gstaltet het! I wörd grad weder bem Patrick ed stonde ond e VKU go! Grüessli Pascal


Datum: 26.12.2009

- Super strukturierte Lektionen - Eingehen auf Probleme und Fragen - Übungsfahrten, die wie Prüfungen sind - VKU sehr spannend und witzig - nette Person, oft für Witze und Sprüche zu haben;) - Auto: SEAT Ibiza 1.9 TDI Formula Racer, sehr übersichtlich und einfach zum Lernen


Datum: 11.12.2009

7 Jahre ist es her, als ich bei Patrick die Fahrschule absolviert habe. Bis heute hatte ich noch nie einen Unfall, da ich mich von Anfang an sehr sicher gefühlt habe und dies habe ich eindeutig Patrick zu verdanken. Seine offene und lustige Art nahm mir die Ängste, die man zu Beginn als Fahrschüler hat. Patrick hat das Image vom alten, grimmigen und depressiven Fahrlehrer eindeutig eliminiert und hat die Zeit neu geschrieben. Nicht mehr lange Patrick, dann komme ich wieder zu Dir...denn die Zeit von 4 auf 2-Räder zu wechseln ist gekommen. Bis dahin, wünsche ich Dir weiterhin viel Erfolg und bleib so, wie Du bist. Gruss, Dimitri


Datum: 02.11.2009

Hallo Patrick :D de motorrad grundkurs esch super gsi met dir :) du heschs ofne super art erklärt mit viel witz und geduld. am aafang hani denkt woni erfahre han asi sone kors mues mache: ou nei da werd secher mega langwilig... debii eschs voll geil gsi :D mer merkt be der as du din job gern machsch onds der wechtig esch asmer au öpis lehred im kurs, da esch sehr wechtig ond da fendet mer hötzutags nömm so oft :P i achte mi jetzt bem fahre au of ganz anderi sache woni vorher gar nie gmacht han, voruus luege ond ned emmer ofs födli vo de anderne voredra luege ;) bim blinke machi jetzt au emmer zägg zägg zägg blinke fahre ( spiegel links, spiegel rechts, tote winkel luege, blinke.. tönt so kompliziert) :D mer gsehnd eus bestemmt weder :D spötischtens im vku :) gruess robin


Datum: 03.10.2009

SUPER, SUPER, SUPER.... Patrick ist immer gut gelaunt, er ist geduldig und bringt dir das "Töff" fahren in einer bildlichen Sprache näher, mit seiner witzigen Art lockert er die Atmosphäre auf. Durch ihn habe ich erst so richtig Spass am "Töff" fahren bekommen. Auch ich (und das heisst was...) habe die Prüfung beim ersten mal bestanden..... Vielen Dank und ich werde noch einige Male beim Kurven cruisen an dich denken.....


Datum: 29.09.2009

Sodeli, Nachdemi de Grundkurs und d Fahrstunde mit ere erfolgriche Prüefig krönt han chont do mis DANKESCHÖN! I chönt do so viel Positivs schriebe, aber i glaub so viel Zeiche lohts ned zue, darum: -Het Spass gmacht -Ha e hufe glernt -Be immer gern id Fahrstund cho -Besch absolut geduldig -De Humor chont ned z chorz -au s liebliche Wohl ned -Der lieht öpis a Dine Schüeler und dass sie wörkli öpis lerne -Du machsch kei halbi Sache -Du bereitisch eim super ufd Prüefig vor (Be überhaupt ned nervös gsi, weli dank Dir gwösst han was chont und dasis chan) -Besch en Hammer Typ! Grüessli und mer gseht sich sicher mol weder im Boiler oder uf em Regierigsplatz ;) Sabrina


Datum: 20.09.2009

Hoi Patrick De Grondkors be der esch also wörkli lehrrich gsi. I ha wechtigi neui sache glehrt, obwohl i scho mol sone kors gmacht han. I moss scho säge du machsch da mega guet: Emmer met Humor, chasch d'schüeler motiviere, besch sehr kompetent ond wetsch au dass schüeler öbis lehred. Do kors esch ned nome eifach do dass mehr de gmacht het sondern mehr lehrt wörli öbis ond das lieht der au am herze. Was mer au sehr gfalle het, dass du dich sogar dosch uf opfere, dass heisst mehr mols met dim töff en schwarze zieh, das macht au ned jede. Respect! Vo dem her, chamer dech sehr guet witerempfähle. Gruess Jan


Datum: 09.09.2009

Patrick Seriöse und dennoch straffe Theorie, viel Praxis so erlebte ich den Grundkurs und die Fahrstunden. Mit wenig Stunden an die Prüfung und dennoch viel gelernt lautet die Bilanz. Herzlichen Dank, jederzeit wieder!


Datum: 09.09.2009

Patrick motiviert, begeistert und ist dennoch streng. Also quasi Erfolgsgarantie! Patrick herzlichen Dank - es macht Spass die Prüfung im ersten Mal zu schaffen. Ebenso ist man schon froh am richtigen Ort gewesen zu sein, wenn die Schüler der Konkurrenz nach dem Bremsen schon heimgeschickt werden.


Datum: 06.09.2009

Aloa =) So, äntli chomi dezue! I möcht nämli all dene da osse wo no en GUETE Fahrlehrer suechet, äifach nor säge "suechet nöm wiiter"!! De Patrick esch Fahrlehrer us Lideschaft ond öberzügig! För mi esch s'Lehre autofahre en riese chnorz gsi. Au dä wo ni scho lang a mi ond mine "Fahrkönscht" zwiflet han, hät de Patrick emmer a mi glaubt. Hät mer Muet zuegsproche ond es stöckli wiit au mis Sälbstbewosstsi ufbaut! För d'Gedold woner ufbracht hät benem seehr dankbar =) Ond he, ben sersch mal dore cho juhuiiii! Wär hätti das glaubt! Muesch halt bem Patrick id Fahrstond!!! Grüessli Melanie


Datum: 03.09.2009

Super Fahrlerer, cooli abwechsligsriichi und immer witzigi Fahrstunde. Ich han dAutoprüefig bim erschte mol bestande und erscht no wenig Fahrstunde brucht! (mini bede Schwöschtere hend au bi ihm Fahrstund gha und beidi au bim erschte mol bestande, spricht sehr füre Partick, denn ihr wüssed ned wie untalentiert mini Schwöschtere am Afang gsi sind ;) ) au coole VKU, ned so langwiilig wie immer alli behauptet!! zämegfasst: sbeschte wos je hets gits! :) lg leo


Datum: 24.08.2009

Super Fahrlehrer, kann ich nur weiterempfehlen, hat sehr viel Spass gemacht, grosse Töff-Prüfung beim ersten Mal bestanden. MERCI und Gruss Dominik


Datum: 23.08.2009

Hoi Zämme Ich han ja min erst Fahrlehrer nach 10h gwechslet und ich beräus öberhaupt net ,well das Wälte gsi send zwöschem Schmidi und em andere. T Fahrstunde send sehr kompetent und sehr unterhaltsam gsi. Er loht eim au wörkli ersch at prüefig wenn er sich sicher isch, dass mers schafft. Ich chan also dä Schmidi nur witer empfehle denn be ihm schaffet das au setigi Lüt ,we ich, wo net so talentiert sind zum Autofahre:) Danke nomol för die super Stunde ohni dich hätti Prüefig net gschafft. Unfallfreie Zit ;)Lg Ramona


Datum: 13.08.2009

sehr gute Vorbereitung auf die FahrprŸfung Kat. A, konstruktive Kritik wo nštig, sehr aufmerksam und genau ohne zu pingelig zu sein; der Fahrspass bleibt erhalten dank viel Humor!


Datum: 16.07.2009

Liebi Läser :) De Patrick esch en geniale Fahrlehrer OND VKU-Leiter. Im folgende en chorzi Begröndig wieso ich ehn möcht wieterempfäle. Fahrstonde: send interessant ond lehrriech, guet strukturiert. D Fahrstonde zeichnet sech au us dor die aschauleche ond verständleche Erklärige. --> Lernerfolg garnantiert. Ond was s Schöne esch, de Humor chond eidütig nie z chorz! :) Falls ehr euch för d Fahrschule Schmid Patrick entscheide chönd ehr euch ofene gedoldige, motivierende, ufgstellte, pönktleche ond vor allem au sehr mönschleche Fahrlehrer freue. Zemli secher trefft ned alles of die am Afang bestemmt verchrampfte Eltere zue! ;) VKU: vellchet fanged ehr jo ned grad met 18i a ond losed zersch mol was eue Fröndeskreis öbers Autofahre z verzelle hed. Noch dem was ich alles öbere VKU ghört gha han, hätt ich niemols dänkt, dass ich noch de erschte 2 Stond wörd säge, "hammer xi, ich freu mech ofdi nexte 2 Stond!" Aber so esches xi. Mer goht ned eifach s Lehrmettel siete för Siete dore ond kämpft gäge s Ischlofe. Vergässed das, de Patrick macht de Kurs brilliant ond ächt spannend. Erläbte Situatione als Biespel träged bestemmt au no do dezue bi. CONCLUSION: --> absolutely recommendable --> Patrick, you're doing an excellent job!


Datum: 04.07.2009

kompetent, lehrreich, witzig und ohne Druck!


Datum: 29.06.2009

Ich habe den Motorrad Grundkurs bei Patrick Schmid besucht. Ich kam per Werbung auf diese Schule und kannte diese vorher nicht. Mit 44 habe ich schon 26 Jahre lang keine solche Fahrschule mehr besucht... Mein Urteil: Patrick Schmid geht auf die Schüler sehr gut ein. Fahrlehrer scheint für ihn nicht einfach ein Beruf, sondern eher eine Berufung zu sein. Er hat mich für viele Sicherheitsfragen sensibilisiert, ohne mich damit zu langweilen. Kurven, bremsen etc. so einfach zu verbessern, das hätte ich nicht erwartet. - Ich würde sofort wieder zu ihm gehen.


Datum: 25.06.2009

hey patrick! du besch en super fahrlehrer ond au top as mönsch! chasch dech guet i eim ineversetze, wenn halt mol was ne so guet klappt... was alles, erwähni ez neh ;) dini gedold ond erfahrig send tolli grönd, zom zoder ed fahrschuel zgo! au wenn zwöschedöre (fasch emmr...) es gspässli machsch, dasch super ond lockeret die ganz sach uf! mach witr so! grüessly sülejmani ;P


Datum: 22.06.2009

Lieber Patrick Du hast einen tollen, lehrreichen, interessanten und abwechslungsreichen Kurs gegeben. Ich unterrichte selbst seit bald 20 Jahren, mein Blick ist deshalb wohl kritischer und prüfender. Deinen persönlichen Einsatz und Goodwill ganz am Schluss des Kurses - die für mich unvergessliche Zweierfahrt auf dem alten, aber gepflegten Suzuki - möchte ich besonders hervorheben und damit würdigen! Allen, die etwas «mehr» als nur einen Kurs und Kursleiter erwarten, seiest Du deshalb wärmstens empfohlen! Alles Gute, mein guter Lehrer! Liebe Grüsse Urs


Datum: 16.06.2009

De Patrick esch immer mit viel Spass aber trotzdem gnue Ernst be de Sach. Er erklärt sehr anschaulich und lueget, dass eim nie langwilig werd und zauberet eim immer es Lache is Gsicht :) Au s liebliche Wohl chont be ihm ned z chorz. De Töffgrundkurs be ihm esch absolut z empfehle, au Töff-Fahrstunde.


Datum: 06.06.2009

Ciao Patrick! Vele Dank geschter för en erneut lehrrichi ond spannendi Fahrschtond! Hesch guet gmacht :-P Ech chome zwar usem Seetal ond ha jedes mol 50 min. metem Zug, aber för die super Usbeldig lohnt sich das of jede Fall! Ajo... wägem VKU: ha vo allne Kollege ghört es esch voll scheisse langwilig... Hesch mech aber vom Gägeteil öberzügt! Ech empfehle of jede Fall de VKU no VOR de 1. Fahrschtond zmache, esch am lehrrichschte ond denn eschs au seeeehr interessant (bem Patrick esch das ämu de Fall). Eigentlech han ech us Prinzip nor d'Note 5 welle gä, well d'Maximalnote eher en Richtlinie esch, also eh nie erreicht wärde cha, aber be der, Patrick, mach ech en usnahm: wäg de bsonders guete Pizza am Schluss ;-) Guet Fahrt


Datum: 05.05.2009

aso ich werde ganz secher au d'autoprüefig be ehm mache! GROND: er esch eifach en geile siech, er brengts super öbere, sogar wennd 2 stond muesch ofemene stuel hocke werd der ned langwilig be ehm em onterrecht! machsches super pädi, macht ame ächt spass be der ond mer lehrt au öbis ^^ lg dominik


Datum: 05.05.2009

sali zäme so jetzt han ig min fühererschien för de grossi töff. Ig ha bim patrick fahrstonde gno ond er isch bi mer als sozius mitgfahre und het mer zeigt wie ig mi im strosseverkehr rechtig verhalte, so dass ig kei problem ha, wenn ig prüefig mache werde. Ig ha mit de acht uf schmale strosse scho mini problem gha und er het mit mer scho vöu gedold bim üebe vo de acht brucht. Ig ha scho wöue de prüefigstermin verschiebe, aber de patrick het mer muet gmacht, dass es scho klappe werd. Und es het de au bim erste mol klappet. so jetzt daf ig au met em töff is ossland und bi de scho gli i de schwarzwald go korve fahre, macht doch töff fahre spass. Nomol patrick beste dank für dini rotschläg und gedold, fahrstonde send härt gsi aber es het sech sehr glohnt. Bikergruss Peter


Datum: 28.04.2009

Do es paar Grönd werom ich de Patrick as Fahrlehrer nome chan empfäle: 1. E sine Fahrstonde get’s emmer öppis zom lache 2. Er chan äim d’Sache super erkläre ond verlürt au nie d‘Gedold 3. De Seat Ibiza esch es super Auto zom lehre fahre!


Datum: 27.04.2009

Hey Patrick, I würd sofort wieder be dir id Fahrstund. Isch supi be dir gsi. Danke viel mol dasd mi so guet dur mini Lehrfahrzit brocht hesch. Du hesch mehr dangst mega chöne nä.Mit dinere Ängelsgeduld!! Bin hüt zobe richtig ENTSPANT ume gfahre. Also mach witer so. Zwei Daumen nach oben.:-) Grüessli Sime


Datum: 25.04.2009

Ich habe mit meinem ersten Fahrlehre nicht so gut gehabt. als ich die Prüfung das erste mal nicht bestanden hatte wechselte ich zu Schmids Fahrschule. Diesen Fahrlehre wechsel bereue ich nicht . Patrick ist ein sehr geduldiger und netter Fahrlehrer. Ich habe jetzt ein jahr lang gehabt bis ich wirklich sicher auf der Strasse fahren kann. Ich hatte einen langen kampf mit dem nicht vorausschauen und auf den Schalthebel rundter zu schauen. Doch dank der vielen gedult von Patrick und seiner bemühung es mir richtig bei zu bringen klappt es prima. Ich kann euch den Patrick Schmid sehr empfehlen als Fahrlehrer. Er bereitet euch sehr gut auf die Prüfung vor . Das Fahrschulauto den Seat Ibiza finde ich persönlich ein sehr gutes anfänger Auto zum Fahren . Es ist nicht zu gross und zu stärk übermotorisiert.


Datum: 16.04.2009

also… i ha s wörkli top gfonde bem patrick i de fahrschtond!!! es esch emmr loschtig xii ond i ha mi jedes mol druf gfroit, i d fahrschtond z go! am afang han i zemmli schess gha vor em autofahre, abr de patrick het met mer da problem glöst, indem er mer alles sehr gedoldig ond kompetänt – äfach super – biibrocht het. etz han i sogar d fahrprüefig bem erschte mol beschtande ond da schprecht jo för sech. i chan ehn also allne wiiterempfähle!!! mer hez extrem schpass gmacht ond i werde d fahrschtonde vermesse!


Datum: 14.04.2009

VKU bei Patrick machen :) da gibt's immer was zu lachen ! :D Nei em ärnscht ... i mach jetzt do ou mol för de VKU wärbig .. de patrick macht das nämlich so verrockt guet! Also langeweile esch do trotz dere vele theorie ganz fäähl am platz ;) wiiter so ;)


Datum: 14.04.2009

Aaaalso :) wenn du of der suechi nacheme top fahrlehrer besch denn wörd ich gaaanz gschnäll em Patrick alüüte ond die ersti Fahrstond veriibare :) er esch nämlich gaanz en nätte, verständnisvolle, coole, seeehr gedoldige (au bem parkiere :D ), humorvolle Fahrlehrer ... jo :D halt eifach so wies muess sii! *daumen hoch* ;) danke patrick :)es esch emmer lostig met der!


Datum: 11.04.2009

Der Töff Grundkurs bem Patrick isch sehr lehrrich und spannend gsi. Zum einte well Patrick sini Kompetänze sowie Persönlechkeit top send. Zum andere au, well die ganzi Kursstruktur uf Erfolg vom Schüeler und sehr vell Spass usgrechtet isch....!!! Gruuz


Datum: 29.03.2009

D Fahrschtonde bem Patrick send super xi, mer lehrt ned nor vell ond esch guet ofd Prüefig ond de Schtrosseverkehr vorbereitet, es esch au emmer loschtig!!!


Datum: 15.03.2009

Süper güüet;o)de patrick isch sehr kompetänt, ufgstellt und witzig. d fahrstunde sind sehr interessant, lehrrich und lustig. bin für d prüefig sehr guet vorbereitet gsi, han sie bim erste mol bestande. würd jedem empfele bim patrick schmid d fahrstunde z neh. Danke vill mol Patrick www.schmid-fahrschule.ch.


Datum: 04.03.2009

Ha am 2.3.09 mi Fahruswies becho bir 1.Fahrprüefig, was no lang ned alli woni kenne chönd behaupte...


Datum: 11.02.2009

Die Fahrstunden mit Patrick Schmid machen sehr viel Spass. Er weiss, wie er den Fahrschüler motivieren kann. Auch wenn mal was nicht auf Anhieb klappt, was oft passiert :), gibt sich Patrick Mühe (mit Erfolg), es dem Fahrschüler so zu erklären, damit er es auch begreift. Seine Skizzen helfen oft dabei. :) Zudem hat er sehr viel Geduld und bringt mich dazu, nicht gleich aufzugeben. Oder besser gesagt, er hat mir beigebracht, nicht gleich den Kopf hängen zu lassen. Das Beste ist, dass man die ganze Zeit lachen muss. Ich freue mich jedes Mal auf die Fahrstunde, sie macht einfach Spass. Wenn jemand also einen lustigen, sehr netten und motivierenden Fahrlehrer möchte, dann ist der Patrick genau der RICHTIGE! :) Ich würde ihn jedem empfehlen. ;) Danke Patrick för die cooli Ziit, aber hoffe trotzdem, dass sie baud fertig esch, hehe. ;) Es liebs Grüessli Selma :D


Datum: 29.01.2009

Alles bestens. Wörd mis billet weder bem Patrick mache ;)


Datum: 28.12.2008

Nach einigen Anfangsschwierigkeiten bei einem anderen Fahrlehrer wechselte ich zu Patrick Schmids Fahrschule, was sich als richtige Entscheidung herausstellte. Ich bin jeweils gerne in die Fahrstunden gegangen und wurde in vier Monaten super auf die Prüfung vorbereitet. Seine lockere und aufgestellte Art hat mir das lernen erleichtert. Ich kann ihn nur weiter empfehlen. Also: Ein Fahrlehrerwechsel zu Patrick Schmids Fahrschule lohnt sich :o)


Datum: 19.12.2008

Be ersch beme andere Fahrlehrer gsi, be ehm dor dPrüefig gheit ond hans alles in allem öberhaupt ned guet gha metem. Nachhär zom Patrick gwächslet ond d'Fröid am Autofahre entdeckt! Jedi Fahrstond esch es Event gsi ond i hami EMMER druf gfröit! Ben dank de Vorbereitige LOCKER dor dPrüefig cho! Nur zu empfehlen!


Datum: 11.12.2008

Halli Hallo Ha mini Lizänz för d Strosse grad mol en Stond ond möchti nomou danke säge! Esch lostig gsi be der, obwohls ned emmer eifach gsi esch, gueti Luune z'bhalte (Vorprüefig?) ;-) Grüessli Julienne


Datum: 09.12.2008

aso de schmid esch en tp maa- han höt grad mini autoprüefig gha und bem erste mol bestande! er esch en ganz en liebe und en geduldige und zeigt eims gliche emmer wedr, so vell mol bes mers verstande het :)


Datum: 04.12.2008

Mönschlech, wie au fachlech en TOP-Maa. De Töff-Grondkurs und Fahrstonde send so ufbout gsi, dasme met Spass (Benkerjoch grüsst) bide Sach isch, jedoch konsequänt uf d'Prüefig ond Verkehrssicherheit träniert ond dass au mit ganz modärne Methode, wie z.B. Kamerainsatz. Chan de Schmidi usnahmslos witerempfähle....... MFG, Filip de Schliiifer


Datum: 29.11.2008

Töffprüefig und outoprüefig bim erschte mol bestande:-)met sinere locker und wetzige art,werd jede tag zom vergnüege.schnell gange,wenig stonde,genau wiis mues sii,bem schmedi muesc gsi si.s get nüt bessers.gruess am fuess


Datum: 31.10.2008

War bis jetzt der beste Fahrlehrer, ersten Fachkompetent, überzeugend, sicher, witzig. Es hat riesen Spass gemacht bei dir! Kann ihn nur weiterempfehlen! Gruss Märe


Datum: 20.08.2008

A very funny person!!! ;-) ond en sehr guete,konsequente ond gedoldige fahrlehrer. Chani auso nor witerempfähle!!!


Datum: 12.07.2008

Emmer pönktlech, ufgstellt, onderhaltend ond erscht no kompetänt...bem Schmedi fahrsch am beschte! Währed de Lektione lot er di vell sälber mache ond gspüre, grift jedoch onderstötzend i falls'd deno frogsch oder 's nötig wär. Met sinere ruhige, verständnisvolle Art hed er mi i chorzer Ziit ideal of d Prüefig vorbereited ond heds verstande, ofen sympathischi, loschtigi, ond dennoch sehr lehrrichi Art ond Wis die par wenige Lektione zgstalte. Sehr, sehr empfählenswärt! ;)


Datum: 07.07.2008

Tolle, lehrreiche Fahrstunden. Die Stimmung war immer sehr gut, ich fühlte mich in der Fahrstunde immer wohl und hatte auch viel Spass. Eine wirklich super Fahrschule, die ich jedem weiterempfehle!


Datum: 21.06.2008

Dank ehm hani jetzt grad d'Prüefig hender mech brocht - bem erschte Mol! :) Er esch en onerschötterlech-gedoldige Fahrlehrer met ere lockere Art, wos verstande hät, mech au emmer weder z'ermuetige; gnau das woni brucht ha ;) Chorz vor de Prüefig hät er mer 3 Pönkt met ofe Wäg geh, woni de während em Fahre, wäni mol weder onsicher worde be, ha chönne dra dänke. Das hät mer rächt Sicherheit geh; er hät voll checket, wasi während dene 45min. werd bruche! Also: Er häts drof, de Schmidi! :D


Datum: 07.05.2008

kann ich als fahrlehrer nur empfehlen. kaum angefangen, scho war die sache wieder fertig. super unterricht, darum wenig fahrstunden gebraucht und erst noch beim ersten mal bestanden. dank seiner unterhaltung machten die fahrstunden unheimlich viel spass...danke noch einmal...


Datum: 27.03.2008

Do besch garantiert au du rechtig wend mega locker ond secher wetsch schnäll en gueti Falle henderem Stüür... aber Achtung, Buuchchrämpf vom Lache send em Fahrpriis embegreffe..:).. nor wiiterzempfäle! :)


Datum: 11.03.2008

Ich habe den Führerausweis seit einem Monat und wurde von Patrick Schmid top darauf vorbereitet! Während den Fahrstunden wurde viel gelacht und gescherzt, was das Fahren-lernen aber nicht beeinträchtigte. Ich kann diese Fahrschule also nur weiterempfehlen! :)


Datum: 07.02.2008

3 Grönd werom i ehn nor chan empfehle: 1. Lernerfolg garantiert 2. Er het vell Gedold 3. Spassfaktor vorhande, sodass jede gern id Fahrstonde goht.... So gang doch am beschte grad mol uf sini page go luege....


Datum: 12.01.2008

Top :-)