Fahrschulen, Fahrlehrer, Verkehrskunde und Nothelfer in Zürich, Bern, Basel, Winterthur, St. Gallen, Luzern und Solothurn. Jede Fahrschule mit Preisen und Bewertungen.

Der Schweizer Fahrlehrervergleich

Bewertungen für Fahrschule Isabelle


Datum: 31.03.2016

Its ischs ä wuche här woni d Outoprüefig gad bim 1. mal bestande ha!:) Chas immer no nid ganz gloube aber äs macht richtig spass z fahre! Das hani ar Isabelle z verdanke! Ohni ihri ungerstüzig u guete Tipps, u vorallem ihri ufbouende Wort we mau öpis nid so geit wieme wetti hätis nid gschafft. Mi het immer öpis z lache mit ihre u ig chase nume witerempfähle!! Mercii nomau Isabelle:)


Datum: 27.03.2015

Isabelle gibt stets gute Ratschläge und ist immer sehr ruhig bei den Fahrstunden. Sie ist geduldig und ist sich nicht zu schade Dinge wiederholt zu erklären. Es hat immer sehr Spass gemacht! Merci viu viu mau Isabelle!!


Datum: 03.02.2015

Bewertungen von Alisa Zaugg

Isabelle ist eine sehr geduldige Fahrlehrerin und hat immer ein offenes Ohr! Während der Fahrstunde gibt sie hilfreiche Tipps! Man kann sich sehr gut unterhalten und Sie hat immer einen guten Witz auf Lager :) danke Isabelle dank dir konnte ich die Prüfung bestehen!


Datum: 10.07.2013

Isabelle ist stets ruhig und ausgeglichen bei den Fahrstunden. Sie kann einen gut aufmuntern und erklärt ein Manöver auch beim x-ten Mal noch geduldig. Es hat grossen Spass gemacht, das Autofahren bei dir zu lernen! MERCI :-)


Datum: 15.05.2013

Im 2. Anlauf habe ich heute meine Prüfung bestanden. =) Dies dank den guten und lehrreichen Fahrstunden, der Geduld von Isabelle und der Aufmunterung nach der ersten Prüfung! Immer wieder gab es zwischen den Manövern und dem Abbiegen gute und lustige Gespräche :) Danke Isabelle ;)

Dieser Fahrschüler hat auch einen Fahrprüfungsbericht geschrieben: Ich empfand die Prüfung wie eine Fahrstunde


Datum: 26.04.2013

Liebe Isabelle Dank Dir habe ich entlich die Autoprüfung:-)!Ich bin immer noch ganz aus dem"häuschen"! Du warst stets aufgestllt und immer gut gelaunt! Auch wenn du die Fahrmanöver xmal erklären musstes, bleibst Du immer noch gelassen und hast immer ein Spässchen parat! Ausserdem warst du in jeder Situation immer äusserst cool geblieben.(auch bei der brenzligen :-)). Daher kann ich deine Fahrschule jedem und jeder empfehlen, der bei einer top Fahrlehrerinn Fahrstunden nehmen will! Danke nochmals für deine Geduld und die tollen Tipps!


Datum: 06.03.2013

Habe heute die Autoprüfung beim ersten Anlauf bestanden. Isabelle ist ruhig, geduldig und es macht Spass mit ihr fahren zu lernen! Empfehlenswert auch für Härtefälle und Prüfungs-Angsthasen! Top Vorbereitung, merci :-)


Datum: 14.02.2012

Fachlich so wie zwischenmenschlich super! Sehr empfehlenswert!


Datum: 13.12.2011

Habe heute meine Autoprüfung nach dem 3.Anlauf bestanden:)Dies grösstenteils nur durch den unermüdlichen ,kompetenten und motivierenden Einsatz von Isabelle! Habe selten eine geduldigere Person erlebt.Isabelle bringt einem dass Fahren mit einer freundlichen und routinierten Sicherheit bei! Man merkt Ihre Erfahrung und dass Ihr eine gute Fahrausbildung am Herzen liegt. Würde Isabelle jedem weiterempfehlen,und bin dankbahr dass Ich bei Ihr lernen durfte! Danke Isabelle:)

Dieser Fahrschüler hat auch einen Fahrprüfungsbericht geschrieben: Es war ein langer, anstrengender, nervenzerrender Kampf


Datum: 22.07.2010

Cha mi de andere Bewärtige nume aaschliesse! Mit der Isabelle lehre outofahre het mer immer mega spass gmacht und obwohl das ja ne ärnschti sach isch, het me i de stunde immer öppis zlache mit ihre. I finde si bringt genau die richtigi mischig - o so mit der Abwägslig i dä stunde, mal outobahn, mal stadt, mal über Land... :D bi überrascht gsi, wie vill wäge, dasi jitzt zSpiez kenne :D. Bi jitz es halbs Jahr sälber mitem outo underwägs und fühle mi überwiegend sicher, willi o vill dra denke, wasi ha glehrt und es het mer bis jitz würkli immer ghulfe, wasi bider isabelle ha glehrt! A däre stell: Ganz härzliche dank für alles und für dini geduld! es liebs grüessli annA*


Datum: 19.07.2010

I möcht mi no einisch härzlich bedanke für di Superzyt aus Fahrschüeler bi dir, Isabelle! Du bisch immer geduldig gsi und hesch mi super chönne ufmuntere! I häts gloub bi niemerem angers so guet glernt wi bi dir! U natürlich heimrs o geng super-lustig zäme gha! Merci Merci nomau Grüessli Pascale


Datum: 06.06.2010

Cha ar Isabelle aues danke ha outofahre schneu glehrt und prüefig bestande!!Sie isch hiufsbereit und isch sehr geduldig. Me merkt dass Sie ihre job gern macht und me hets ou immer luschtig mit Ihre!!!!merci viu mau!!!!


Datum: 27.04.2010

Sie ist immer freundlich und hat sehhhhr viel Geduld:-)


Datum: 24.02.2010

Ha mini Autoprüefig am 19. Februar bestande. i danke dr Isabelle für die tolle fahrstunde, sie isch immer guet gluunt, wahnsinnig geduldig,git tipps & Tricks wie mr's besser mache cha u da cha gar nüm meh schief gah!!!;) merci viu viu mau für alles!!!! Sherine PS: gönd zu ihre, mit ihre fägt s'Autofahre lerne;)!!!!


Datum: 14.02.2010

Ich möchte mich den vorherigen Komplimenten nur anschliesse. Isabelle ist stets ruhig, sehr freundlich, hilfsbereit und gibt super Tipps und Tricks bei den Manöver. So ist es auch für uns Frauen kein Problem ein Auto korrekt einzuparken. Sie gibt super Anhaltspunkte, damit alles tiptop klappt. Wenn etwas mal nicht nach den eigenen Wünschen läuft, behält Isabelle stets die Ruhe und beruhigt einen. Ich kann Isabelle nur weiterempfehlen. Besten Dank für die "fägigen" Fahrstunden und die perfekte Prüfungsvorbereitung. Merciii viumau. Rahel


Datum: 02.02.2010

Ich ging immer sehr gerne zu Isabelle in die Fahrschule. Stets gut gelaunt, freundlich und humorvoll, begrüsste und verabschiedete Sie mich immer mit einem Lächeln. Kompetent in allen Bereichen, sehr geduldig und auch psychologisch hat Sie das perfekte Feingefühl. Also ihr seht, auch absoulut für Männer zu empfehlen ;) Von wegen, Frauen können nicht Autofahren! 10/6 Merci! Joel


Datum: 27.01.2010

Ich habe heute meine Fahrprüfung dank der guten Ausbildung bei Isabelle mit Erfolg bestanden!! Ich erlebte Isabelle als sehr kontaktfreudige, sympathische und offene Frau, die über ein hervorragendes Fachwissen verfügt. Sie überzeugte mich in sämtlichen Bereichen, sei es mit Ihrer Art etwas zu erklären oder mit Ihrem System Stärken und Schwächen zu erfassen. Nach den Fahrstunden mit Ihr war ich optimal auf die praktische Fahrprüfung vorbereitet, fühlte mich sicher und wusste zudem genau, wie ich mich zu verhalten habe. Die Fahrstunden bei Isabelle waren sehr lehrreich und geprägt durch einen äusserst sympathischen sowie freundlichen zwischenmenschlichen Umgang. Deshalb kann ich Isabelle als Fahrlehrerin auch für männliche Schüler bestens empfehlen. Nochmals ein grosses "Merci", Martin Ammeter


Datum: 24.11.2009

Habe soeben meine Fahrprüfung bestanden und das dank Isabelle! :-) Einfach absolut empfehlenswert diese Frau! So geduldig (wie schon oft erwähnt) und einfach unglaublich kompetent in allen Punkten die man wissen und dann auch anwenden muss..! Sie kann gut erklähren und wiederholt genau das, was man noch nicht so gut kann. Ich kann Isabelle nur empfehlen! Mersii Isabelle für alles


Datum: 23.11.2009

Isabelle ist eine sehr geduldige,liebevolle und freundliche Frau, die man sich fürs Autofahren nur wünschen kann :-). Bei ihr zu lernen war für mich eine sehr interessante und schöne Zeit, die ich sehr genossen habe. Merci Isabelle für deine grossartige Unterstützung, die Geduld und das viele, was du mir beigebracht hast. Isabelle hat aus meiner Sicht nicht nur eine 6 verdient, sondern eine glatte 10! Isabelle vielen Dank für alles! Du bist eine super Fahrlehrerin! Wenn ihr eine super Fahrlehrerin sucht, dann ruft Isabelle an.


Datum: 18.11.2009

Hoi Isabelle i möcht dir no einisch ganz härzlech für dini super Unterstützig danke!I ha d Fahrstundene bi dir immer sehr gnosse:) Dank dir hani hennä schnäu ad prüefig chönne u iz bini scho alei am desumesuuse:)wünsche dr aues guete!!glg Nicole P.S: Müesst zu ihre ga, si isch di Beschti:)


Datum: 22.10.2009

Ich fand die Fahrstunden bei Isabelle immer super. Sie hat immer die Ruhe bewahrt und wurde in keiner Weise irgendwie ungeduldig oder dergleichen. Zu mindest nicht so das ich etwas davon bemerkt hätte. Sie macht einem immer Mut sagt aber auch ganz klar ob das gesteckte Ziel so zu erreichen ist oder ob es doch besser ist noch zu warten. Ich bereue meine Entscheidung noch ein wenig länger gewartet zu haben, bis ich mich endlich für den richtigen Fahrlehrer/in entscheiden konnte, überhaupt nicht. Im Gegenteil ich bin sehr froh darüber. Ich empfehle euch allen nur Isabelle für die richtige Fahrlehrerin. Ich danke dir Isabelle.


Datum: 20.10.2009

D Isabelle isch sehr e geduldegi, ufgstellti u ifüehlsami Fahrlererin. Sie het mi sehr guet uf d prüefig vorbereitet u mi geng derzue motiviert witer z mache, wes mau nit so guet isch gloffä. D Isabelle isch sehr ä mönschlichi u da lige ou es paar spässli drin.=) Merci viu mau für aues Isabelle, du bisch super!!


Datum: 14.10.2009

D Isabelle isch würklech ä mega super Fahrlehrerin. Sie isch ä ruhigi und ufgstellti Person mit sehr viu Geduld. Sie het o mi guet uf d Prüefig vorbereitet und het aues immer super chöne erkläre!! Merci Isabelle!! I tue sie aunä witerempfählä. Lg Melanie


Datum: 29.09.2009

Isabelle ist eine freundliche, sehr geduldige und aufgestellte Person. Sie nimmt sich viel Zeit, kann die Dinge so erklären, dass man nachkommt, kann sehr gut motivieren und bereitet einem sehr gut auf die Prüfung vor. Sie kann die Leute sehr gut einschätzen und weis was Sache ist =) Ich bin jedesmal sehr gerne in die Fahrstunde gegangen. Vielen Dank Isabelle!


Datum: 21.09.2009

Irgent wiä schad dasi prüäfig ha bestandää bi gärn ga fahrä mitärä. Si isch di besti Greez jeremie


Datum: 30.08.2009

d`Isabelle isch sehr e ruigi u het fiu fiu gedoud ig ha sehr guet mit ihre chöne lehre Fahre,bi immer Närvös gsi aber si het mi chöne beruige...Chase jedem witerempfähl,isch super gsi. Merci Isabelle:-)


Datum: 11.06.2009

I cha definitiv numä rüehmä!! D Isabelle isch immer geduldig, duet eim super uf d Prüefig vorbereitä u dämentsprächend förderä. I bi super ds friedä gsi u duä si allnä witerempfählä!!!


Datum: 28.05.2009

Hallo Isabelle I möcht Dir vo Härze für dini guete Fahrstunde Danke. Du bisch würkli super Geduldig und Ifühlsam. Du hesch mir immer alles so Erklährt dass is guet verstande ha und däm entsprechend ha chönne Umsetze. Du bisch eifach SUPER !!! Grüessli, Rahel.


Datum: 22.05.2009

hoi Isabelle ig wott dir nomau ganz härzlech danke für dini geduld, diner guete tipps und dini grosszügigkeit! ig empfihle di sicher witer, da du e super fahrlehrerin für mi bisch xi. blib eso wid bisch. ig wünsch der no aues guete. lg anja


Datum: 16.05.2009

Hallo Isabelle. Ha geschter grad mis erschtä Outo kouft, u da hani mi no wöuä bi Dir für Dini Unterstüzig dankä! Du hesch mi i churzär Zit u ufä Punkt für d Fahrprüäfig vorbereität. Mini chlini Schwoscht wird nächscht Jahr sicher ou zu Dir id Fahrstund cho! Merci u liebä Gruess Basil


Datum: 15.05.2009

... isch immer super gsi, mit dir undrwäx z si. geng e gueti stimmig und vorauem e super vorbereitig uf d prüefig ;) merci nomau für aues!! stephanie


Datum: 25.03.2009

Hallo Isabelle, so i ha mini Prüäfig bestandä u bi mega froh drüber. I wet dir vo Härzä dankä für aues wo du für mi gmacht hesch. Du bisch ä super Fahrlehrerin u i cha di numä witerempfälä. Du hesch ä sehr viu Geduld, bisch ifüälsam, sehr mönschläch u weisch genau wo dsterchinä u dschwechinä vo dinä Fahrschüäler ligä. Du bemerksch we öper Angst het, versuächsch den eim ufzbouä u eim wieder ufä Bodä zholä. Dini Erklärigä werum u wieso das mä öpis so muäss machä, si immer sehr verständläch. U we mä geng u geng wieder der glich Fähler macht, verliersch du d`Geduld nid, sondern erklärsches nomau u das ganz irä ruhigä u liebe Art. Ouso liäbi Lüt wo di Bewärtig läsä, i cha öich d`Isabelle numä empfälä, mit ihrä wäret dir d`Prüäfig super düräbringä :=). U dir liäbi Isabelle, merci viu viu mau für aues, blib so widä bisch u aues guätä für dini Zuäkunft. Liebi Grüäss Fränzi


Datum: 04.03.2009

Isch eifach ä hammer Fahrlehrerin, mit suuuper viu Geduld, verständniss u o ä aaggmässni portion strängi. Si stellt eim immer wider uf, o wes mau nidäso louft. I cha si würkli numä witer empfälä! Isabelle, merssi nomau für aus, isch eifach super xii! Ganz äs liäbs Grüessli Selina


Datum: 28.01.2009

Super Fahrlehrerin, het würk viu geduld, isch ufgstellt und sympathisch und ds fahre macht eifach spass... Das ig bim erst Mal scho düre cho bi, ha ig natürlich ou ihre ds verdanke, si isch würk super beruhigend we mä sooo nervös isch wie ig! liebe gruess sibylle


Datum: 28.01.2009

Super Fahrlehrerin, hesch würk viu geduld, bisch ufgstellt und sympathisch und ds fahre macht eifach spass... Das ig bir erst Mal scho düre cho bi, ha ig natürlich ou dir ds verdanke, bisch würk super beruhigend we mä sooo nervös isch! liebe gruess sibylle


Datum: 22.12.2008

D'Isabelle isch e ufgstellti, sehr geduldigi und verständnisvolli fahrlehrerin, wo mir vor allem am ide Prüefigsvorbereitig ganz fescht ghulfe het! D'Fahrstunde sind immer unterhaltsam und sehr lehrrich gsi, wie au de verkehrskundeunterricht! Danke viel mol für alles Isabelle!


Datum: 22.12.2008

Mit sonere ufgstellte Fahrlehrerin, immer lehrriche Stunde und dem super Auto chas nume guet cho! D'Isabelle isch e wahnsinnig geduldigi, verständnisvolli, flexibli und im ne guete Mass strängi fahrlehrerin wo eim würkli IMMER wieder ufbout wenns mal nid lauft (fahrt:-))! Es grosses Merci für alles!


Datum: 02.12.2008

Äs isch super gsi! Du hesch sehr viel Geduld mit mier ka, merci vil mal! O am Schluss ar Prüefig hesch du mi guet understützt u mer mini Prüefigsangscht chli chönnä nä. Mach witer so, so isches super!! :-) Äs liebs Grüessli vom Vreni


Datum: 01.12.2008

Super fahrschtunde gsi und es hammer outo ;) thx..!


Datum: 17.10.2008

Merci viu mau Isabelle. I bi immer sehr gärn zu dir id Fahrstung cho, wöu es het eifach gfägt ou wenns mau nid so guet isch glüffe, hesch du mi wider chönnä ufsteuä und ermuntere. Witer so!


Datum: 24.09.2008

Eifach super! D'Fahrstunde si immer sehr lehrrich gsi. D'Isabelle isch sehr geduldig, u immer guät gluunet. LG Janine u merci nomau für aus!


Datum: 24.09.2008

Eifach super. D'Fahrstunde si immer sehr lehrrich gsi. D'Isabelle isch sehr geduldig, u immer guät gluunet. LG Janine u merci nomau für aus!


Datum: 28.08.2008

eine sehr guet Fahrlehrein, Verständnisvoll, nett, geduldig, humorvoll und doch korrekt, bringt zu Lernendes klar rüber, ist flexibel...


Datum: 28.08.2008

aufgestellt, humorvoll, bringt zu Lernendes sehr gut rüber, hat geduld, herzlich, verständnissvoll, korrekt


Datum: 07.08.2008

äs isch ifach super gsi bi dir. Du chasch super erklärä u bisch geduldig ifach super. I bi immer u gärn id Fahrstund cho. Merci viil mal für alles. Grüessli u mach witer so. Jolanda


Datum: 24.07.2008

Geduldig, nett, lustig, kann gut erklären


Datum: 20.06.2008

Ä Fahrlehrerin wo immer super glunet isch u guet erklärt!! Hammer Outo! Chani numä empfählä!


Datum: 12.06.2008

Du bisch e super Fahrlehrerin und hesch sehr viel Geduld:) i ha viel glehrt bi dir u cha di sicher wieter empfehle. Merci nomal


Datum: 12.06.2008

D'Fahrsunde bi dir sind super gsi ha viel glehrt, u chas sher wiiter empfäle! Merci nomal :-)


Datum: 22.05.2008

Du bisch eifach super:) äs si immer sehr agmähmi und o ungerhaltsami Fahrstunde gsi. Danke no eis viel mal!


Datum: 22.05.2008

Isabelle ist die Fahrlehrerin die man sich nur wünschen kann! Vor allem wenn man Prüfungsangst hat! Dank ihr habe ich sie bestanden:) ich würde dir 10 Punkte geben:) merci viel mal Michelle